Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Θα πρέπει η γυναίκα να με κερδίσει με τον τρόπο της»
Showbiz

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Θα πρέπει η γυναίκα να με κερδίσει με τον τρόπο της»

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης σε συνέντευξή του μίλησε για τα λάθη του και τι τον απωθεί στους ανθρώπους.

Έχεις κάνει λάθη;

«Άπειρα. Κατ' αρχάς, επειδή ο τρόπος σκέψης μου είναι διαφορετικός, συχνά θεωρούμαι λάθος. Κι αυτό δυσκολεύει τις σχέσεις μου. Είμαι δύσκολος άνθρωπος. Ταυτόχρονα, όμως, μπορώ να είμαι και πολύ εύκολος. Οι σχέσεις είναι κατάκτηση δύο ανθρώπων. Πάει ο ένας προς το μέρος του άλλου. Δεν λέω "αυτός είμαι και σε όποιον αρέσει" . Αν θες να με μάθεις, εγώ θέλω να σε μάθω περισσότερο. Είναι θέμα δυο πλευρών. Αυτό πραγματεύεται και η ταινία "Amoie Mio" στην οποία συμμετέχω και η οποία θα βγει σε λίγες ημέρες στο σινεμά, το πόσο δύσκολη ή εύκολη μπορεί να γίνει μια σχέση ανάλογα με το πώς τη διαχειριζόμαστε».


Υπάρχει διαφορά στη ζωή σου λόγω δημοσιότητας, στο φλερτ που κάνεις ή δέχεσαι;
«Όχι, δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά. Δεν ήμουν τύπος κλεισμένος στο σπίτι που ξαφνικά βγήκε κι έγινε . Ήμουν πάντα στους δρόμους είχα σχέσεις, ζούσα, γελούσα, έβγαινα, παράπονο δεν είχα. Δεν ήμουν ούτε είμαι πολύ εύκολος, θα πρέπει μια γυναίκα να με κερδίσει με τον τρόπο της για να ασχοληθώ. Οι σχέσεις κερδίζονται και χάνονται από εμάς τους ίδιους».


Τι σε κερδίζει;
«Η αλήθεια και η γνησιότητα. Με απωθεί το ψέμα και όταν κάποιος εμπορεύεται τη δηθενιά του. Όλοι έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά μέσα μας και τα αναγνωρίζουμε όταν τα δούμε στους άλλους. Βλέπω και τα καλά και τα κακά, γιατί κι εγώ τα έχω. Επιλέγω συνειδητά τα καλά, τα αληθινά».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved