Κατερίνα Κούκα: «Είμαι μόνη μου πέντε χρόνια»
Showbiz

Κατερίνα Κούκα: «Είμαι μόνη μου πέντε χρόνια»

Για το αν στεναχωρήθηκε που αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι που έφτιαξε μετά από χρόνια δουλειάς αλλά και πως είναι αυτή τη περίοδο η προσωπική της ζωή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Κούκα.


Στενοχωρήθηκες όταν αναγκάστηκες να πουλήσεις το σπίτι που είχες φτιάξει με δουλειά πολλών χρόνων και έμεινες σε ένα μικρότερο;
« Και πικράθηκα και έκλαψα, ειδικά την ώρα που το έβλεπα να αδειάζει. Αλλά δεν έκλαιγα για το σπίτι που πουλήθηκε, αλλά για τις μνήμες που έρχονταν εκείνη την ώρα στο μυαλό μου. Και πρέπει να πως το σπίτι το πουλήθηκε πριν από την κρίση, όταν δηλαδή ήμουν στην ακμή μου. Και το έκανα γιατί όταν έφυγε ο γιος μου, ένιωθα ότι ήταν υπερβολή να μένει ένας άνθρωπος μόνος του σε ένα σπίτι 300 τ.μ. Το. τελευταία δέκα χρόνια μένω σε ένα σπίτι 82 τ.μ. και αισθάνομαι ότι είναι πολύ γεμάτο», λέει στο ΟΚ.

Όσο για την προσωπική της ζωή και αν είναι μόνη; «Πέντε χρόνια είμαι μόνη. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι θα ήταν ωραίο να έχω δίπλα μου έναν σύντροφο και να μοιράζομαι μαζί του πράγματα. Αλλά υπάρχουν κι άλλες που σκέφτομαι άτι δεν θα μπορούσα να έχω μία συμβατική σχέση, απλά για να λέω ότι είμαι με κάποιον. Εγώ είμαι άνθρωπος του όλα ή τίποτα, του άσπρου ή του μαύρου. Δεν υπάρχει γκρι ,για μένα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved