Τζένη Μπαλατσινού: Έχει προδοθεί ποτέ;
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: Έχει προδοθεί ποτέ;

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για την προδοσία, αν κλαίει συχνά και αν φαντάζεται τον εαυτό της νοικοκυρά.

Έχεις προδοθεί ποτέ;

Η προδοσία, έτσι γενικά όπως μου το θέτεις, σηκώνει πολλή κουβέντα. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τόσο βαριές εκφράσεις για να χαρακτηρίσω μια κατάσταση. Γενικά πάντως δεν έχω να διηγηθώ ιντριγκαδόρικες ιστορίες προδοσίας.

-Κλαις συχνά; Το μοιράζεσαι με τις φίλες σου ή το περνάς μόνη σου;

Το κλάμα είναι μια πολύ λυτρωτική λειτουργία. Κλαίω όταν είμαι μόνη μου. Με τις φίλες μου προτιμώ να γελάω και να περνάμε καλά. Με μυρίζονται βέβαια και, όταν δεν είμαι καλά, σίγουρα θα ακολουθήσει κουβέντα και θα μου φτιάξουν το κέφι.

-Θα μπορούσες να σε φανταστείς τον εαυτό σου ως νοικοκυρά;

Μα είμαι νοικοκυρά και μάλιστα μου αρέσει πάρα πολύ! Από τα 12 μου χρόνια σχεδόν έμενα μόνη μου, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι η τάξη και η καθαριότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου. Δεν μπορώ να λειτουργήσω σε αταξία - σε σημείο ψυχαναγκαστικό πολλές φορές. Τώρα, επειδή άλλο είναι αυτό που εννοείς, να σου πω ότι μου αρέσει ο εργαζόμενος εαυτός μου, και όταν έχω χρόνο μαγειρεύω, κάνω ντουλάπες, πλένω βεράντες. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος.

-Αισθάνεσαι σέξι ή γυναίκα της διπλανής πόρτας;

Ανάλογα με τη μέρα και τη διάθεσή μου. Ποιος ξυπνάει κάθε μέρα, κοιτάει τον καθρέφτη και λέει «Good morning sexy»; Άλλες μέρες σηκώνομαι με την πιο θηλυκή πλευρά μου, κι άλλες πάλι όχι. Φροντίζω όλες τις μέρες να αισθάνομαι όμορφα και να είμαι ισορροπημένη.

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved