Δήμητρα Ματσούκα: «Έχω αισθανθεί εγκλωβισμένη από την αγάπη μου για κάποιον»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχω αισθανθεί εγκλωβισμένη από την αγάπη μου για κάποιον»

Η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξή της μίλησε για τον έρωτα και εξομολογήθηκε αν ένιωσε ποτέ εγκλωβισμένη σε μια σχέση.

Έχεις νιώσει εγκλωβισμένη σε μία σχέση όπως η πρωταγωνίστρια που υποδύεσαι, η Έντα Γκάμπλερ;

«Φυσικά και έχω αισθανθεί εγκλωβισμένη από την αγάπη μου για κάποιον. Ποιος είμαι ο Μπάτμαν, ένας υπερήρωας; Έχω νιώσει και εγκλωβισμένη και αδύναμη και ανεπαρκής. Είμαι από τους ανθρώπους που δένονται και δεν μπορώ εύκολα να ξεκόψω. Μπορεί να παραμείνω σε μια σχέση παρόλο που δεν είμαι πια ευτυχισμένη».


Πόσο μπορεί να κρατήσει η ευτυχία σε μια σχέση;
«Δεν ξέρω το πόσο, αλλά σίγουρα πρέπει να βασίζεται στην αγάπη, έτσι ώστε τον περισσότερο καιρό να νιώθεις ευτυχία. Ή έστω να υπάρχουν οι στιγμές που θα δικαιώνουν την επιλογή σου. Η ευτυχία δεν είναι δεδομένη ούτε συνεχής. Μια σχέση πάντα έχει δυσκολίες, άχαρες περιόδους, συγκρούσεις, αμηχανίες. Δεν μπορεί να κυλάνε όλα ιδανικά. Σημασία έχει να θέλεις να γίνεσαι καλύτερος για τον άλλο. Και ο άλλος για σένα».


Στα θεατρικά ο έρωτας είναι πρωταγωνιστής. Όλα γυρίζουν γύρω από αυτόν. Στη ζωή όμως; Αντέχει ο έρωτας την καθημερινότητα;
«Ο έρωτας είναι μια εγωιστική μηχανή. Ακόμα και όταν θέλεις ο άλλος να είναι καλά, επιθυμείς να περνάει καλά μόνο μαζί σου. Και όχι χωρίς εσένα».


Ενώ η αγάπη;
«Πολλές φορές και αυτή σε περιορίζει. Η ελευθερία στην αγάπη είναι ένα ζητούμενο που δύσκολα το κατακτάμε. Αν και μιλάμε συχνά για αγάπη, πολλοί λίγοι έχουμε αισθανθεί την ουσία της. Παραδέχομαι ότι αρκετές φορές έλεγα πως αγαπούσα κάποιον και τελικά αναρωτιόμουν αν είχα το ταλέντο, τη δύναμη αλλά και την ικανότητα να τον αγαπήσω».


Μήπως ο έρωτας είναι λίγο υπερεκτιμημένος;
«Ο έρωτας πάντα πρέπει να είναι και ιδανικός και υπερεκτιμημένος. Πιστεύω μόνο στο μεγάλο έρωτα. Δεν μπορεί να είσαι λίγο ερωτευμένος. Ή είσαι ή δεν είσαι. Στη ζωή μου μία φορά έχω ερωτευθεί δυνατά και με διάρκεια. Και αν μου ξανασυμβεί θέλω να είμαι αντάξια της αξίας του. Προς το παρόν ουσιαστικά είμαι μόνη μου εδώ και πολύ καιρό».


Η μοναξιά τη φοβίζει;
«Φλερτάρω με τη μοναχική ζωή. Μπορώ να με φανταστώ και μόνη και σε σχέση. Και με παιδί και χωρίς κανένα παιδί. Είμαι ανοιχτή σε όλα».
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved