Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σκοπός µου είναι να υπάρχω σ’ αυτή τη δουλειά κι ας παίζω τον τελευταίο ρόλο»
Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σκοπός µου είναι να υπάρχω σ’ αυτή τη δουλειά κι ας παίζω τον τελευταίο ρόλο»

Για τη λεγόμενη «εικόνα» που πάει... ασορτί με την αναγνωρισιμότητα μιλάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ηθοποιός ο οποίος αυτόν τον καιρό υποδύεται την «Ερασμία», τον ρόλο του τραβεστί στον «Λάκκο της αµαρτίας» αποκαλύπτει γιατί είπε «ναι» στον συγκεκριμένο ρόλο και παραδέχεται πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να τσαλακωθεί, αρκεί να υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής...

Και γιατί είπες «ναι» στον ρόλο αυτό;
«Γιατί ήταν κάτι διαφορετικό. Ήθελα να δοκιµάσω τον εαυτό µου σε κάτι άλλο. Ποτέ δεν υπήρξα θύµα της «εικόνας»».
Εννοείς ότι δεν έκανες πράγµατα για να αρέσεις;
«Ποτέ. Με το ένστικτο προχωράω. Και τότε που άκουγα «παίζει πάντα το ''καλό παιδί'', κάνει τον ωραίο αστυνοµικό ή τον καλό Κιµωνάκο», και όταν έπαιξα τον κακό «Κατάδικο» µε τη Ράντου. Επιλογές µου ήταν όλες. Και οι περισσότερες καρµικά σωστές. Η «εικόνα» δεν µε αφορά καθόλου. Ακόµα κι αν υπάρχει κάποια, προτιµώ να την τσαλακώσω για να φτιάξω µια άλλη. Τα εννιάµισι κιλά που έχω χάσει τώρα είναι για τον ρόλο, όχι για να µοστράρω τους κοιλιακούς µου στην παραλία... Ούτε είναι αυτοσκοπός µου η αναγνωρισιµότητα. Αυτή έρχεται µε τη δουλειά. Σκοπός µου είναι να υπάρχω σ' αυτή τη δουλειά κι ας παίζω τον τελευταίο ρόλο».
Επιδιώκεις να έχεις υποκριτική «ταυτότητα»;
«∆εν µου αρέσει η ταµπέλα. Το στίγµα θα το δώσει η δουλειά µου. Αν µπορούσα, θα τα έκανα όλα: από παιδικό θέατρο µέχρι όπερα. Κάνω ό,τι µπορώ (σ.σ.: συµπράττει, παράλληλα, µε τους «Αγαµους Θύτες» στην «Ανοδο», ενώ την άνοιξη ξεκινά γυρίσµατα για τη νέα ταινία του Σωτήρη Τζαφούλια «Ετερος εγώ» και πρόβες για τις καλοκαιρινές «Νεφέλες» του Β. Παπαβασιλείου). Χαίροµαι που ακόµα και σήµερα υπάρχουν άνθρωποι που µπορεί να µην ξέρουν το όνοµά µου, αλλά ξέρουν τη δουλειά µου».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved