Έλληνας ηθοποιός έφυγε από την τηλεόραση κι έγινε πωλητής της Chanel
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός έφυγε από την τηλεόραση κι έγινε πωλητής της Chanel

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός λίγο μετά από την επιτυχία, που σημείωσε, έφυγε για την Αγγλία, παντρεύτηκε κι έγινε και μπαμπάς. Κατά τη διαμονή του στο Λονδίνο, δεν ασχολήθηκε με την ηθοποιία, αλλά έκανε διάφορα επαγγέλματα, όπως πωλητής της Chanel.

Ο λόγος για τον Νίκο Πουρσανίδη, που επέστρεψε μετά από τρία χρόνια και πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα». Ο ηθοποιός μιλώντας στο Down Town Κύπρου για την εμπειρία του στην Αγγλία.

«Ήμουν πωλητής στη Chanel, στα Harrods's, στην Hermes, στην Bond street και πόρτα σε ένα μαγαζί. Έκανα πολλές δουλειές! Μετά πουλούσα εισιτήρια σε ένα σινεμά, έπειτα σε ένα café, όπου έφτιαχνα ποτά, καφέδες, ήμουν στον μπουφέ. Έκανα αρκετά», λέει ο ηθοποιός και αποκαλύτπει: «Είχα βγει, θυμάμαι, ο καλύτερος πωλητής στη Chanel όπου δούλευα. Αυτό δεν είχε σχέση με την υποκριτική βέβαια, αλλά πήρα χαρά όταν πέτυχα κάτι».
Γιατί «μηδένισες» και ξανάρχισες;
Εκείνη τη στιγμή δεν το είδα έτσι. Το έκανα επειδή είχα ανάγκη να το ζήσω. Έφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αγγλία, άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Δεν ήξερα κανέναν και τίποτα. Πρέπει, όμως, να σου πω ότι η αλλαγή είναι στο αίμα μου. Μου αρέσει να «μηδενίζω», να αλλάζω, να μη μένω στάσιμος. Δύσκολα μένω πολλά χρόνια σε δουλειές. Ακόμα και στην «Πολυκατοικία», όπου έμεινα 3 χρόνια, ήταν «κάπως» για μένα... Δεν το μετάνιωσα φυσικά, την αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά, αλλά συνήθως κάνω πολλά πράγματα και διαφορετικά. Το κάνω κυρίως για να αποδείξω πολλά στον εαυτό μου - ότι μπορώ να κάνω κι αυτό και το άλλο και το δίπλα. Ότι μπορώ να τα ξαναχτίσω όλα.
Και τι έκανες;
Άρχισα να ψάχνω ατζέντηδες και επαφές που είχα κάποτε, αλλά στην ουσία δεν βρήκα και έκανα άσχετες δουλειές για να έχω χρήματα και να εξασκήσω τη γλώσσα. Σιγά-σιγά μπήκα στα θεατρικά και στα κινηματογραφικά πράγματα και τώρα έχω στο βιογραφικό μου συνεργασίες με πολύ μεγάλους σκηνοθέτες και μια πολύ φημισμένη ατζέντη, η οποία με έχει αναλάβει και με προωθεί σε ξένες ταινίες και σειρές. Νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα στο «Icon» του Stephen Frears και στο "Spooks: The Greater Good" του Bharat Nalouri.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved