Γιάννης Βαρδής: Μιλάει για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του!
Showbiz

Γιάννης Βαρδής: Μιλάει για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του!

Όταν ρωτάς τον Γιάννη Βαρδή τι είναι το πιο ακραίο που έχει κάνει στη ζωή του, θα σου μιλήσει για τη γυναίκα που για χάρη της έκανε ένα μακρινό ταξίδι για να τη συναντήσει από κοντά και να διαπιστώσει τελικά πως ήταν... με άλλον!

Αυτό αποκαλύπτει ο ίδιος καθώς μιλάει για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για την αγάπη. «Έκανα ένα ταξίδι» λέει στο refeel και συνεχίζει: «Ένα πολύ μακρινό ταξίδι χωρίς να είναι αμοιβαίο. Χωρίς να με ξέρει καν! Μου είπε ένας φίλος οτι ο άνθρωπος μου με ενδιαφέρει είναι σε ένα μέρος, πήρα το αεροπλάνο και πήγα! Δυσκολεύτηκα να βρω και εισιτήριο γιατί ήταν καλοκαίρι αλλά τελικά τα κατάφερα! Ήταν με κάποιον άλλον και εγώ πήγα να την γνωρίσω. Και την γνώρισα!».

Τι εννοείς ένας άνθρωπος που σε ενδιαφέρει; Είχες δώσει ένα μοντέλο της ιδανικής π.χ ξανθιά, μελαχρινή...;

«Όχι. Την είχαμε συναντήσει κάπου έξω, σε ένα καφέ με έναν φίλο μου, ο φίλος μου την συνάντησε κάπου μακριά και μου είπε το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι εδώ! Ήμασταν μαζί μετά 8 χρόνια! Άρα νομίζω ότι άξιζε τον κόπο. Αυτό θεωρώ πως είναι ακραίο. Γιατί δεν είναι ότι πας σε κάποιον που τον γνωρίζεις και σε περιμένει, πας χωρίς να υπάρχει αύριο. Οπότε η αγάπη είναι Ροκ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved