Showbiz

Το καμάρι της Νικολούλη διαπρέπει στο L.A.

Gossip-tv Team

Τα πρώτα βήματα μιας διεθνούς καριέρας σκηνοθέτη κάνει ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης, ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε σε φεστιβάλ στο L.A. για τη νέα του ταινία, αποσπώντας τις πρώτες του διακρίσεις ως σκηνοθέτης.

Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Λος Άντζελες και προσπαθεί να διεισδύσει στη Μέκκα της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας, το Χόλιγουντ. Έχει ιδρύσει μια μικρή εταιρεία παραγωγής, τη Homeric Pictures, η οποία, βάσει μιας πρωτοποριακής συνεργατικής μεθόδου, προωθεί νέους δημιουργούς.
Η τελευταία σκηνοθετική δουλειά του Κωνσταντίνου Μουσούλη με τίτλο «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») απέσπασε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για τη Φλόρι Σάεν στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards. Τα αμερικανικά ΜΜΕ που ειδικεύονται στον κινηματογράφο είναι συνήθως ιδιαίτερα φειδωλά σε ό,τι αφορά επαίνους προς νεοφώτιστους καλλιτέχνες. Παρ' όλα αυτά, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης έτυχε μιας μάλλον θερμής υποδοχής, καθώς υπήρξαν θετικά σχόλια. O Kωνσταντίνος Μουσούλης με την ταινία «Birthday Surprise», την παραγωγή της οποίας είχε η Τέτη Καλαφάτη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Βασιλόπουλο, αποκόμισε τις καλύτερες κριτικές πέρυσι στο Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λος Αντζελες.
Μετά το λύκειο ο Κωνσταντίνος Μουσούλης έφυγε για σπουδές στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο Los Angeles Film School στη Sunset Boulevard. Δουλεύει σκληρά, αποφεύγει την έκθεση διατηρώντας επίμονα χαμηλό προφίλ και πιστεύει ότι τα καλύτερα είναι αυτά που θα έρθουν στο μέλλον.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved