Αναστασία Παντούση: «Όλο το καστ με έχει βοηθήσει πολύ και υπάρχει καλό κλίμα»
Showbiz

Αναστασία Παντούση: «Όλο το καστ με έχει βοηθήσει πολύ και υπάρχει καλό κλίμα»

H Αναστασία Παντούση σπούδασε νηπιαγωγός, αλλά κατέληξε στην υποκριτική.

«Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιοί. Την περίοδο που σπούδαζα πήγα σε μια οντισιόν για παιδικό θέατρο και με πήραν. Ήταν το θέατρο «Δελφινάκι», τότε θέατρο «Ορφέας». Εκεί έπαιξα στην πρώτη μου παράσταση, την «Παραμυθούπολη», και συνεχίζω να κάνω παιδικό θέατρο τέσσερα χρόνια τώρα. Συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός και έτσι άφησα το Παιδαγωγικό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο σίριαλ «Οι Συμμαθητές» στον ΑΝΤ1;
«Είχα μια φίλη casting director και μου πρότεινε να πάω στην οντισιόν για το σίριαλ «Οι Συμμαθητές». Πήγα, έκανα μια σκηνή μαζί με τον σύντροφο μου γιατί χρειαζόταν κάποιος να πει τα υπόλοιπα λόγια και στο τέλος ο κ. Θωμόπουλος είπε χιουμοριστικά την ατάκα: «Πήρα το παιδί κι εσύ κόπηκες». Τελικά, με πήραν στην τρίτη οντισιόν. Δεν σου κρύβω ότι δεν το πίστευα»
-Είχες άγχος για το αν θα τα καταφέρεις;
« Ακόμα έχω πολύ άγχος. Για το αν θα καταφέρω να είμαι αξιοπρεπής και γενικότερα να ανταπεξέλθω σωστά σε ό,τι μου ζητούν. Ευτυχώς, οι σκηνοθέτες είναι δίπλα μου, είναι οι δάσκαλοι μου. Όλο το καστ με έχει βοηθήσει πολύ και υπάρχει καλό κλίμα. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με έχει κάνει να αισθάνομαι άνετα, με βοηθάει και με καθοδηγεί. Στηρίζομαι πάνω της. Αλλά και ο Κρατερός Κατσούλης, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Μάριος Αθανασίου με έχουν βοηθήσει πολύ.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved