Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν θα κάνω κανέναν μάγκα στην πλάτη μου»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν θα κάνω κανέναν μάγκα στην πλάτη μου»

Τι απαντά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα σχόλια που άκουσε μετά από τη δημοσίευση κάποιων εφηβικών της φωτογραφιών της και πώς ήταν ως έφηβη;

«Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες μου που ανακυκλώνονται κάθε δυο-τρία χρόνια κάθε φορά που κάποιος θέλει να με χτυπήσει με έναν πιο άκομψο τρόπο. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απολογηθώ για το πώς ήμουν σε μια δεδομένη φάση της ζωής μου. Έχω άλλες τόσες καλές εφηβικές φωτογραφίες που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Τι να κάνω; Να βγω να τις δημοσιοποιήσω; Δεν θα αναφερθώ στον άνθρωπο που το έκανε. Δεν θα κάνω κανέναν μάγκα στην πλάτη μου.

Τρελαμένη raver δεν υπήρξα. Άκουγα αυτή τη μουσική και μου άρεσε. Τα περισσότερα παιδιά περνούν κάποια περίοδο ευκολότερη ή δυσκολότερη στην εφηβεία τους, στην οποία αμφισβητούνν όσα μέχρι στιγμής πιστεύουν, ανασυγκροτούνται και αναθεωρούν. Εγώ την εφηβεία μου την έζησα έντονα. ήταν και ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Μεγάλωσα σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, πήγαινα σε ένα πολύ καλό σχολείο, ήμουν σημαιοφόρος μάλιστα και όλοι περίμεναν από μένα ότι μετά το σχολείο θα σπούδαζα στην Ιατρική Σχολή. Κάποια στιγμή όλο αυτό λειτούργησε αντίστροφα. Ένιωσα ότι ήθελα να κάνω την επανάστασή μου.

Έτσι, έφυγα από το ιδιωτικό σχολείο και πήγα στην Γκράβα. Σε εκείνη τη φάση που τραβήχτηκε η περιβόητη φωτογραφία ήμουν στην προσωπική μου επανάσταση. Δόξα τω Θεώ, δεν είχε κάποιες συνέπειες στο πώς είδα τελικά τη ζωή ή στο πώς εξελίχτηκα ως άνθρωπος. Λίγο πριν τα 18 μου ήξερα πια ότι ήθελα να σπουδάσω Δημοσιογραφία και όχι Ιατρική, που ήταν μάλλον το όνειρο της μαμάς μου».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved