Στέλλα Καλλή: «Όσο περνούν τα χρόνια πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου»
Showbiz

Στέλλα Καλλή: «Όσο περνούν τα χρόνια πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου»

Η Στέλλα Καλλή είναι προσιτή και χαμηλών τόνων και μοιάζει παράταιρη με τις ντίβες που κινούνται με έπαρση στον χώρο του τραγουδιού.

«Δεν σου θύμισα τη "δήθεν" συμπεριφορά της τραγουδίστριας; Καλό είναι αυτό! Πολλές φορές αισθάνομαι ότι δεν έχω τον σωστό χαρακτήρα γι' αυτή τη δουλειά. Υπάρχει μια νοοτροπία, ένας τρόπος με τον οποίο πρέπει να κινείσαι στο επάγγελμα και είναι αρκετές οι φορές που αισθάνομαι εκτός χώρου... Η αληθινή αγάπη μου για το τραγούδι, όμως, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω. Όταν ακούω να μου λένε ότι δεν μοιάζω ή ότι ξεχωρίζω από κάποιες συμπεριφορές που είθισται να συναντάς στον χώρο χαίρομαι πάρα πολύ!» τονίζει η Στέλλα Καλλή στο «thema people». Περιστατικά σαν αυτό που αποκαλύπτει στη συνέχεια τής δίνει τη δύναμη να συνεχίζει να κάνει ό,τι αγαπά: «Με συνάντησε κάποια στιγμή ένας πατέρας που είχε χάσει τον γιο του σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Και είχε κάνει το χατίρι της κόρης του να τη φέρει να με δει. Ήρθε, με βρήκε στο καμαρίνι και μου είπε: "Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω μαζί με την κόρη μου μετά από αυτό που μας συνέβη. Να είσαι καλά που μας έκανες να τραγουδήσουμε και πάλι και μας έδωσες ζωή!"».
Πλέον έχει περισσότερη πίστη στον εαυτό της και στις δυνατότητές της: «Όσο περνούν τα χρόνια πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου. Συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είσαι εσύ κυρίαρχος στη δουλειά σου, πρέπει σχεδόν όλα να περνούν και από το χέρι σου, γιατί τ' όνομά σου το κουβαλάς μόνο εσύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved