Σύλβια Δεληκούρα: «Δεν μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα στη δουλειά»
Showbiz

Σύλβια Δεληκούρα: «Δεν μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα στη δουλειά»

Η Σύλβια Δεληκούρα με το που γέννησε τον γιο της, επέλεξε να γυρίσει κατευθείαν σχεδόν για δουλειά.

«Δεν είναι εύκολο. Το να έχεις τα δικά σου χρήματα είναι σαφώς καλύτερο και μεγαλύτερη η χαρά στο σπίτι. Δεν θα μπορούσα να καθίσω στο σπίτι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, θα πάθαινα κατάθλιψη. Στην αρχή, όταν μου πρότειναν τη δουλειά στο θέατρο, δεν ήθελα να το κάνω καθόλου κι έλεγα: «Με τίποτα να αφήσω το παιδί». Όταν το είπα στον Δημήτρη, μου απάντησε: «Εννοείται ότι θα το κάνεις, πρέπει. Δεν θέλω να πεις μετά ότι είχες αυτή την ευκαιρία και δεν το έκανες». Ο Δημήτρης είναι ο καλύτεροι μπαμπάς και δεν το λέω επειδή είναι ο σύντροφος μου. Δεν υπάρχει αυτή η σχέση που έχουν με τον μπέμπη» τόνισε στο Λοιπόν.
- Σε βοηθάει στις καθημερινές ανάγκες του μωρού;
«Τον κρατάει όταν λείπω, τον κάνει μπάνιο... ό,τι χρειάζεται ο μπέμπης. Ό,τι κάνω εγώ, Κάνει και ο μπαμπάς του. Δεν τον θηλάζει μόνο, γιατί δεν μπορεί. Βγάζω γάλα με το θήλαστρο και του δίνει. (Γέλια.) Είμαι πάρα πολύ τυχερή, είναι καταπληκτικός μπαμπάς.»
- Στο μέλλον θα ήθελες να μεγαλώσει ακόμα η οικογένεια σας, κάνοντας ακόμα ένα παιδάκι;
«Όχι. (Γέλια.) Βέβαια, όχι έλεγα και για το πρώτο, αλλά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει αυτή η ζωή. Η ζωή μου κάνει υπέροχα δώρα, μπορεί να έχω περάσει δύσκολα, γιατί δεν μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα στη δουλειά, πάλεψα για να κάνω πράγματα, αλλά... Τα όνειρά μου πια είναι στο παιδί, κι έχω τρομερό άγχος να είναι καλά.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved