Ξένια Καλογεροπούλου: «Έπρεπε να είχα πει «όχι» σε αρκετές ταινίες»
Showbiz

Ξένια Καλογεροπούλου: «Έπρεπε να είχα πει «όχι» σε αρκετές ταινίες»

Η Ξένια Καλογεροπούλου πάντα ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Νιώθει διαφορετική από το «σινάφι» της;

«Δεν ήμουν ποτέ μέσα στο σινάφι. Σε καμία ηλικία της ζωής μου. Μεγαλώνοντας, μπήκα σε έναν άλλο κόσμο. Ειδικό τα τελευταία χρόνια συναναστρέφομαι διαφορετικό κόσμο από αυτόν του σιναφιού» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Γιατί «κλοτσούσατε» παλιότερα; Σας ενοχλούσε η εμπορικότητα;
«Στο σινεμά κυρίως, τα σενάρια ήταν πολύ χαζά. Ήταν όλα ίδια. Οι ταινίες γυρίζονταν βιαστικά. Αυτό δεν μου πήγαινε.»
- Συμμετείχατε όμως!
«Έπρεπε να είχα πει «όχι» σε αρκετές ταινίες. Όμως τότε είχα φτιάξει θίασο με τον Γιάννη (σσ: Φερτή) και χρειαζόμασταν χρήματα. Κάναμε κάποιες ταινίες επειδή πιστεύαμε ότι κανείς δεν θα τις έβλεπε.»
- Γιατί σας έπαιρναν στις ταινίες;
«Κυρίως λόγω εμφάνισης. Δεν με απασχολούσε το γιατί. Απλώς γνωρίζοντας το λόγο, δεν είχα την άνεση να παίξω όσο καλά θα ήθελα. Η τελευταία ταινία μου, το «Πριν τα Μεσάνυχτα», είναι και η πρώτη που γύρισα όπως έπρεπε. Την έκαναν άλλου είδους άνθρωποι. Πάλι καλά που πρόλαβα!»
-Αργήσατε να βρείτε τους σωστούς;
«Εκείνοι άργησαν να με βρουν.»
- Η καριέρα σας βασίστηκε στην τύχη;
«Τυχερή νιώθω τα τελευταία χρόνια. Φέτος μου πρότειναν κάτι πολύ ενδιαφέρον για το Φεστιβάλ Να υποδυθώ μια τυφλή. Είχαν το φόβο ότι δεν θα δεχόμουν, αλλά ψοφάω για τα αλλιώτικα πράγματα!»
- Είστε περισσότερο εναλλακτική απ' όσο σας φαντάζονται;
«Μου αρέσει η περιπέτεια. Έχω πάπα περιέργεια.»
-Μήπως πηγάζει από το άγχος του «να παραμείνω σύγχρονη»;
«Όχι. Πηγάζει από το άγχος του να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Πέρσι είχαμε πολλά χρέη στο θέατρο και δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. «Σκιστήκαμε» με τον Θωμά Μοσχόπουλο, στον οποίο έχω αφήσει το Πόρτα, να βγάλουμε χρήματα. Έκανα ταινία και τα συγγραφικά μου. Ο Θωμάς έκανε συνέχεια σεμινάρια. Μαζέψαμε ένα μικρό ποσό και εξοφλήσαμε τα πιο επείγοντα χρέη. Δανειστήκαμε ένα άλλο και αλλάξαμε ριζικά το θέατρο. Φέτος ανεβάσαμε πολλές παραστάσεις για μεγάλους, παιδιά, βρέφη, κάναμε και συναυλίες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved