Νίκος Μουτσινάς: «Δεν ταιριάζεις με όλους ούτε κι εγώ είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν ταιριάζεις με όλους ούτε κι εγώ είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου»

Θα μπορούσε ο Νίκος Μουτσινάς να συνεργαστεί με ανθρώπους που είχε δουλέψει στο παρελθόν; Ακόμα και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για παράδειγμα;


«Με την ψυχανάλυση έχω καλύτερο σκίτσο για τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου και που έχω συνεργαστεί. Κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ με όλους αυτούς που θα έχω συνεργαστεί. Αλλά δεν ταιριάζεις με όλους τους ανθρώπους ούτε κι εγώ είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου»
Θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη Μαρία Μπεκατώρου στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει;
«Ναι, είναι ένα πρόσωπο που θα ταιριάζαμε. Είναι κι αυτή με τις συνεργασίες σαν χαμαιλέων. Εφαρμόζει όπου τη βάλεις, έχει ένα τρόπο να υπάρχει»
Πόσο ανταγωνιστικά πιστεύει ότι έχει λειτουργήσει τηλεοπτικά;
«Πιστεύω αρκετά στον εαυτό μου. Την τηλεόραση την αντιμετώπισα σαν θέατρο που σημαίνει ότι υπάρχουν ρόλοι για όλους άρα δεν το βλέπω ανταγωνιστικά. Είμαι πολύ επίμονος, που είναι λάθος, και ίσως να μην έπρεπε κι έχω μια πολύ συγκεκριμένη αντίληψη για το τι πρέπει να γίνεται στις εκπομπές. Μπορεί να μην μέτρησα καλά τον εαυτό μου, μπορεί να έχω υπάρξει απότομος στα λόγια αλλά δεν μπορώ την αδικία. Ακόμα και στο θέατρο αν ο άλλος πάρει το γέλιο του κοινού που εγώ τον έχω σκηνοθετήσει ή έχω γράψει το κείμενο παίρνω και από εκεί την ικανοποίησή μου. Δίνω έτσι μικρά κομματάκια στον εγωισμό μου και κοιμάται»
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved