Κωνσταντίνος Ρήγος: Το γυμνό, ο έρωτας, ο ρατσισμός στην Ελλάδα του 2015
Showbiz

Κωνσταντίνος Ρήγος: Το γυμνό, ο έρωτας, ο ρατσισμός στην Ελλάδα του 2015

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος μιλά για το γυμνό, τον έρωτα και τον ρατσισμό στην Ελλάδα του 2015.


-Το γυμνό σώμα έχει βασικό ρόλο στις δουλειές σου. Ποιόν Έλληνα πολιτικό θα ήθελες να φωτογραφίσεις γυμνό;
«Δεν ξέρω, έχω συνηθίσει να βλέπω τον αυτοκράτορα γυμνό, οπότε στα πλαίσια της δημοκρατίας δεν έχει νόημα να δεις έναν απλό πολιτικό γυμνό. Χωρίς πλάκα όμως, δεν θα ήθελα να δω κανέναν πολιτικό γυμνό. Όμως ντυμένο με αληθινά λόγια θα ήθελα να τον δω» τόνισε στην εφημερίδα Αγορά.
-Οι περισσότεροι καλλιτέχνες έχουν μια αυτοκαταστροφική σχέση με τον έρωτα. Στη δική σου περίπτωση τι ισχύει;
«Όχι δεν έχω ούτε και είχα ποτέ. Πιστεύω ότι η σχέσεις πρέπει να περιέχουν το στοιχείο της υγείας και του αμοιβαίου σεβασμού. Από εκεί και μετά μου μοιάζει με μυθιστόρημα.»
-Είσαι ένας άνθρωπος που ταξιδεύει συνέχεια στο εξωτερικό. Πιστεύεις πως εν έτει 2015 οι Έλληνες παραμένουμε συντηρητικοί με τους gay, τους μετανάστες κι όσους είναι διαφορετικοί από τον μέσο όρο; Κατά τη γνώμη σου, από πού πηγάζει αυτό;
«Τα τελευταία 10 χρόνια οι Έλληνες -κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης- γίνονται ρατσιστές απέναντι σε κάθε τι που τους περιβάλει και μοιάζει ξένο. Συμβαίνει σε όλες τις κοινωνίες με οικονομικά προβλήματα. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα περάσει και ότι είναι απλά μια μεγάλη περίοδος σκοταδιού που διανύουμε και σίγουρα θα έρθει η λύση.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved