Το ατύχημα της Μουτάφη πριν την πρεμιέρα: «Έσπασα δύο πλευρά»
Showbiz

Το ατύχημα της Μουτάφη πριν την πρεμιέρα: «Έσπασα δύο πλευρά»

H Ελισάβετ Μουτάφη πριν από την πρεμιέρα της στην θεατρική παράσταση «Ο Κύκλος με την κιμωλία» είχε ένα πολύ άσχημα ατύχημα καθώς έσπασε δύο πλευρά. Της κόστισε αυτό;

«Σίγουρα με πήγε πίσω ψυχολογικά. Χτύπησα στη γενική πρόβα και έσπασα δύο πλευρά. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς σωματικά. Ο Κωνσταντίνος και η χορογράφος μας Αμαλία Μπένετ μου είπαν ότι, αν ήθελα, θα μπορούσαμε να αναβάλουμε και την πρεμιέρα. Αποφάσισα να κάνω διπλή ένεση και να το παλέψω, εφόσον ο γιατρός μου είπε ότι δεν κινδυνεύω. Ήταν και οι δύο πολύ κοντά μου και μου είπαν να κάνω πιο απλές κινήσεις. Τελικά βγήκα στην πρεμιέρα και εκείνη την ώρα ένιωσα πως ήθελα να κάνω τις κινήσεις μου κανονικά. Δεν παριστάνω την ηρωίδα ούτε θέλω να ηρωοποιηθεί αυτό που έκανα. Οι περισσότεροι ηθοποιοί αυτό θα έκαναν στη θέση μου. Ο Κωνσταντίνος με αποκαλεί για πλάκα «μαύρο σκυλί» κι εγώ του απαντώ «θα έκανες το ίδιο». Ήταν μια ατυχής συγκυρία» τόνισε στο ΟΚ.
-Δηλαδή, οι ηθοποιοί πρέπει να ξεπερνάτε τον εαυτό σας;
«Μεγαλώνοντας άρχισα να εκνευρίζομαι με τη λογική ότι εμείς οι ηθοποιοί πρέπει να παίξουμε ακόμη κι αν έχει μόλις πεθάνει ένας δικός μας άνθρωπος. Μπορεί να παίζω με σπασμένα πλευρά γιατί μπορώ. Αν δεν μπορούσα, δεν θα το έκανα Κάνω δεν με πίεσε. Απλώς. όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ ότι η ζωή είναι πιο σημαντική από το θέατρο, γιατί, αν δεν είσαι καλά, δεν μπορείς να κάνεις θέατρο, όσο και να το λατρεύεις. Γι' αυτό δεν στηρίζω τέτοιους ηρωισμούς. Αν δεν μπορείς να παίξεις σε μια παράσταση για σοβαρούς λόγους μην το κάνεις. Αν, πάλι, συναισθηματικά πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει, καν το. Και η παραγωγή θα πρέπει να το σέβεται αυτό. Όλα τα άλλα είναι ξεπερασμένα και δήθεν για μένα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved