Ελισάβετ Μουτάφη: «Μου έχει κακό, με πιέζει ο…»
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Μου έχει κακό, με πιέζει ο…»

Η Ελισάβετ Μουτάφη σε συνέντευξή της μίλησε για τον παρορμητισμό της και για την επιτυχία της παράστασης «Ο κύκλος με την κιμωλία».

Αν δεν είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση, θα το έπαιρνες κατάκαρδα;

«Δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Εμένα, αν μου αρέσει κάτι πολύ -ένα έργο, ο σκηνοθέτης οι συνεργάτες μου-, δεν το σκέφτομαι έτσι. Ενθουσιάζομαι με αυτό που έχω να κάνω και από εκεί και πέρα λέω: "Αν το κάνουμε με την ψυχή μα$ το γουστάρουμε και το δουλέψουμε πολύ, θα περάσει στο κοινό". Για να είμαι ειλικρινής στην επιτυχία έπαιξε τεράστιο ρόλο ότι έχουμε τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, από την παράσταση του 1957, αλλά και τη μετάφραση του Οδυσσέα Ελύτη. Έχουμε έναν "Οσκαρίστα" και έναν "Νομπελίστα" στο πλευρό μας όπως μας αρέσει να λέμε, για να νιώθουμε ότι είμαστε κάποιοι!».


Συνηθίζεις να παίρνεις παρορμητικά τις αποφάσεις σου;
«Έχω μεγάλο παρορμητισμό όμως αρχίζω σταδιακά να το ελέγχω λίγο. Ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που δεν θα αλλάξει ποτέ είναι ότι όταν επιλέγω κάτι -είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό- είμαι 100% εκεί».


Δεν σου έχει βγει ποτέ σε κακό;
«Πολλές φορές μου έχει κάνει κακό, με πιέζει, με την έννοια ότι μπορεί τελικά να μη μου αρέσουν κάποια πράγματα, αλλά θα τα κάνω εφόσον το αποφάσισα. Δεν το παίζω μάγκας αλλά έτσι λειτουργώ, θα σεβαστώ πολύ αυτό που κάνω και θα προσπαθήσω να το κάνω να μου αρέσει. Ποτέ δεν σνομπάρω κάτι, είτε δουλειά είτε άνθρωπο. Αν σνομπάρω κάτι, δεν θα το επιλέξω. Κι όταν λέω "σνομπάρω", εννοώ ότι δεν ταιριάζει στη δική μου κουλτούρα».


Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved