Καλομοίρα: «Καλλιτέχνης που θαύμαζα με απογοήτευσε με την συμπεριφορά του»
Showbiz

Καλομοίρα: «Καλλιτέχνης που θαύμαζα με απογοήτευσε με την συμπεριφορά του»

Παρότι η Καλομοίρα είναι ένας από τους πιο ευγενείς καλλιτέχνες που πέρασαν από τη showbiz, δέχτηκε κι εκείνη πόλεμο από ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας.

«Ναι. Είναι μέσα στη δουλειά όμως αυτό. Είναι στο παιχνίδι της showbiz. Υπήρξε καλλιτέχνης που θαύμαζα και ήταν από τους αγαπημένους μου και, όταν τον γνώρισα από κοντά, με απογοήτευσε με τη συμπεριφορά του. Είπα μέσα μου «Κρίμα που έχει αυτόν το χαρακτήρα. Δεν ξαναδουλεύω μαζί του». Τι να κάνεις! Γελάς... Προχωράς μπροστά και εύχεσαι απλά να είναι καλά» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Σε στεναχώρησαν συμπεριφορές ανθρώπων όσο ήσουν στην Ελλάδα;
«Όχι. Γενικά από τους καλλιτέχνες δεν έχω παράπονα. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ ωραία. Η Δέσποινα Βανδή ήταν εξαιρετικά καλή απέναντι μου. Θυμάμαι ακόμη ότι στα γενέθλια μου είχε έρθει στο καμαρίνι μου να μου ευχηθεί. Επίσης με είχε καλέσει σπίτι της και είχε ετοιμάσει το πιο ωραίο τσουρέκι που έχω φάει στη ζωή μου. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος. Μου φέρθηκε πολύ όμορφα όπως και η ομάδα της. Το ίδιο καλοί ήταν απέναντι μου ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Σταμάτης Γονίδης. Κατά το 90% έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τους τραγουδιστές και τα μαγαζιά. Ήταν όλοι πολύ ευγενικοί. Τους ευχαριστώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved