Καριοφυλλιά Καραμπέτη: Διαβάστε τι λέει πρώτη φορά για τον αγαπημένο της
Showbiz

Καριοφυλλιά Καραμπέτη: Διαβάστε τι λέει πρώτη φορά για τον αγαπημένο της

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μπορεί να μην παντρεύτηκε ποτέ, ούτε να απέκτησε οικογένεια, όμως έχει βρει τη γαλήνη και την ηρεμία στην προσωπική της ζωή χάρη στον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της Κρις Ραντάνοφ, ηθοποιό και κασκαντέρ στο επάγγελμα.

Όταν η αγαπημένη ηθοποιός ερωτάται αν αυτόν τον καιρό είναι ερωτευμένη, δεν διστάζει να αποκαλύψει στο Bηmagazino: «Η ζωή μού χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση».

Ο έρωτας έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωής σας; «Ναι. Μαζί με την τέχνη, ήταν ο άλλος πόλος, στον οποίο στήριξα την ύπαρξή μου. Και μέσα απ' αυτόν προσπάθησα να δουλέψω τον εαυτό μου και να κατανοήσω καλύτερα τα ανθρώπινα. Ακόμη κι από τότε που ξεκίνησα την ερωτική μου ζωή, ήθελα να κοιτάω τον άλλον στα μάτια και να συζητάω μαζί του τα πάντα. Ήμασταν πολύ νέοι, σε μια ηλικία που το αίμα έβραζε, που ψάχναμε τον εαυτό μας, τη σεξουαλικότητά μας, τον κόσμο γύρω μας. Πίστευα, όμως, ότι τα μυστικά και τα ψέματα στις σχέσεις πονάνε, ότι τα πράγματα είναι πιο ουσιαστικά και σωστά όταν στηρίζονται στην αλήθεια, γιατί τότε μόνο μπορείς να καταλάβεις και να αποδεχθείς τον άλλον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved