Μελάς: «Η γυναίκα μου δεν έχει τρελαθεί επειδή ο άντρας της είναι ο Ζαφείρης Μελάς»
Showbiz

Μελάς: «Η γυναίκα μου δεν έχει τρελαθεί επειδή ο άντρας της είναι ο Ζαφείρης Μελάς»

Πώς καταφέρνει ένας καλλιτέχνης να κρατάει τόσο δεμένη την οικογένεια, να αποφεύγει τους πειρασμούς και να διατηρεί την ισορροπία στη σχέση, όπως η Ζαφείρης Μελάς;

«Έτυχε να μεγαλώσω ορφανός από μάνα και πατέρα, μου έλειψε η οικογένεια. Για το λόγο αυτό είχα τόσο δεμένη τη δική μου οικογένεια. Είμαστε πολύ δεμένοι. Η γυναίκα μου δεν έχει απαιτήσεις, δεν έχει τρελαθεί επειδή ο άντρας της είναι ο Ζαφείρης Μελάς. Είναι μια καθημερινή νοικοκυρά, που βγαίνει με τις παντόφλες ακόμα να ψωνίσει στην αγορά. Δεν είναι η φευγάτη, η δήθεν. Κι εμένα δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, να βάφεται... γιατί είναι μάνα, είναι σύζυγος. Το να βγούμε κάπου, να βαφτεί... όχι ότι ζηλεύω, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα»
Όσο για το αν θα του συγχωρούσε την απιστία;
«Όχι βέβαια. Καμία γυναίκα δεν συγχωρεί απιστία και κανένα σύζυγος. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν με ενδιέφερε να κάνω τον όμορφο, το γαμπρό στο γυναικείο φύλο, να προσελκύω γυναίκες. Αν κάποια στιγμή υπήρχε μια λοξή ματιά, επειδή κάποια ήταν καλλονή, αυτό δεν ήταν τίποτα σοβαρό, ήταν στο παιχνίδι της πίστας. «Παντού υπάρχει νόμος, στο μάτι όχι όμως», λέει μια παροιμία. Δεν της έδωσα ποτέ το δικαίωμα, δεν μπήκα στον πειρασμό, γιατί... δεν έχω το δικαίωμα να της δώσω αυτό το δικαίωμα», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved