Η εξομολόγηση της Πολίτη: «Άνθρωπος που μπαινόβγαινε στο σπίτι μου τα έφτιαξε με τον σύντροφό μου»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Πολίτη: «Άνθρωπος που μπαινόβγαινε στο σπίτι μου τα έφτιαξε με τον σύντροφό μου»

Η Χριστίνα Πολίτη σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Φουρτουλάκη ενώ έκανε και μια αποκάλυψη.

Με τον πρώην σύζυγο σου Σωτήρη Φουρτουλάκη έχετε διατηρήσει επαφές;
«Ναι, βέβαια Ο Σωτήρης είναι πολύ καλό παιδί και ακόμα και αν υπήρξε μια ένταση στην αρχή, πολύ γρήγορα ξεφούσκωσε γιατί και οι δύο είμαστε άνθρωποι που την επόμενη μέρα θα έχουμε ξεχάσει τα πάντα και θα πάμε παρακάτω. Ακούω ότι άλλα ζευγάρια έπαψαν να μιλάνε για ένα διάστημα σε εμάς δεν συνέβη κάτι τέτοιο».
Τότε γιατί χωρίσατε;
«Γιατί όταν στραβώνει κάτι, εγώ αλλάζω διαδρομή».


Ήσουν πάντα εσύ που έλεγες «θέλω να χωρίσουμε» στους συντρόφους σου;
«Μέχρι στιγμής ναι. Ξέρεις τι γίνεται με εμένα; Επειδή δίνω πολλά στους συντρόφους μου και θέλω να τους τοποθετώ κάπου ψηλά για να τους θαυμάζω, όταν κάποια στιγμή τους βλέπω στην κανονική τους διάσταση, στραβώνω και φεύγω. Δεν μπορώ να είμαι σε μια σχέση αν δεν θαυμάζω τον άλλον».


Υπήρξαν σύντροφοι σου που σε απάτησαν;
Αστειεύεσαι; Αν κοιτάξει; γύρω σου θα δεις ότι οι περισσότεροι άντρες απατούν τις γυναίκες τους. Τώρα ειδικά με το ίντερνετ και τη λύσσα που έχουν οι γυναίκες να βρουν σύντροφο, είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εδώ, μπορεί ο σύντροφος σου να σε απατήσει με τη φίλη σου».
Σου έχει τύχει φίλη σου να κάνει σχέση με τον σύντροφο σου;
«Βεβαίως. Μου έχει τύχει άνθρωπος που μπαινόβγαινε στο σπίτι μου, να τα φτιάξει με τον σύντροφο μου. Δεν με σοκάρει πια η απιστία».


Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved