Μακαλιάς: «Γνωρίζω ότι βήμα βήμα μπορεί να φύγω από την υποκριτική, γι' αυτό δεν κάνω τρελά όνειρα»
Showbiz

Μακαλιάς: «Γνωρίζω ότι βήμα βήμα μπορεί να φύγω από την υποκριτική, γι' αυτό δεν κάνω τρελά όνειρα»

Εκτός από την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», ο Δημήτρης Μακαλιάς πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά Μοντέρνα οικογένεια, , ενώ πριν από λίγες μέρες τελείωσα ν οι παραστάσεις του θεατρικού έργου Σμύρνη μου αγαπημένη, στην οποία συμμετείχε. Πώς καταφέρνει να συνδυάζει τόσα είδη σε μία σεζόν; Δεν κουράστηκε;

«Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μια δουλειά η οποία δεν σου φαίνεται δουλειά. Δεν με κουράζει. Απεναντίας, μου δίνει ζωή. Το ίδιο μου έλεγε και ο Κώστας Βουτσάς όταν ήμασταν μαζί στο θέατρο, το πόσο δηλαδή ξανανιώνει μέσα από τη δουλειά. Είναι ένα παιχνίδι αυτή η δουλειά για μένα. Νιώθω ότι παίζω και το κάνω με πολύ κέφι» τόνισε στο Mytv.

- Πάντως, φαίνεται ότι αγαπάς τη δουλειά σου και ότι τίποτα μέχρι τώρα δεν σου έχει χαριστεί...

«Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, από την άποψη ότι εγώ σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και αποφάσισα να σπουδάσω ηθοποιός χωρίς να έχω τίποτα στις πλάτες μου, κανένα εφόδιο, ούτε γνώσεις, παρά μόνο την αγάπη γι αυτό που έβλεπα ως θεατής. Από τη στιγμή που τελείωσα τη σχολή, το 2005, παλεύω καθημερινά για τη δουλειά μου Έχω πάει -και κυριολεκτώ- σε εκατοντάδες ακροάσεις για να βρω δουλειά στο θέατρο και σε πάρα πολλά κάστινγκ για την τηλεόραση. Νομίζω ότι έπειτα από δέκα χρόνια μπορώ να πω πως ό,τι έχω κάνει και έχω φτάσει μέχρι εδώ το έχω πετύχει βήμα βήμα. Και γνωρίζω ότι βήμα βήμα μπορεί να φύγω και από αυτό, γι' αυτό δεν κάνω τρελά όνειρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved