Γιώργος Καπουτζίδης: «Τα χρόνια που πέρασαν πληγώθηκα, μέτρησα τις πληγές μου»
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: «Τα χρόνια που πέρασαν πληγώθηκα, μέτρησα τις πληγές μου»

Εννέα χρόνια έχουν περάσει από το «Παρά πέντε». Έχει γίνει ο Γιώργος Καπουτζίδης ένας πιο υποψιασμένος άνθρωπος;

«Σαφέστατα και δεν είμαι πλέον τόσο ανέμελος, τόσο ανυποψίαστος... Σαφέστατα και έχω πια πιο γκρίζες σκέψεις, όμως, πιο γκρίζα είναι πλέον τα πάντα γύρω μας. Πιο γκρίζα είναι η καθημερινότητά μας, πιο γκρίζα είναι η ίδια μας η ζωή. Από την άλλη μεριά, κρατώ μέσα μου καλά φυλαγμένη την παιδικότητά μου και φροντίζω πια να τη μοιράζομαι μόνο με τους δικούς μου ανθρώπους» τόνισε στο TVΈθνος.

-Αρα, ο Γιώργος του τώρα είναι και πιο επιφυλακτικός;

«Δεν θα σου πω όχι... Τα χρόνια που πέρασαν πληγώθηκα, μέτρησα τις πληγές μου. Μέσα από τον πόνο που ένιωσα περίμενα πως θα έρθει η δικαίωση, αλλά έκανα λάθος... Τα εισέπραξα όλα αυτά και προσπάθησα να προχωρήσω παρακάτω.»

-Η συναισθηματική δικαίωση δηλαδή για σένα δεν ήρθε ποτέ;

«Οχι, αλλά προσπάθησα να μην κολλήσω εκεί, ούτε και στη συγνώμη που δεν άκουσα ποτέ από κάποιους ανθρώπους.»

-Υπήρξαν στιγμές που ένιωσες ότι κινδυνεύεις να αλλοτριωθείς και να χάσεις τον εαυτό σου;

«Πιστεύω πως δεν αλλοτριώθηκα και πως δεν ήρθα αντιμέτωπος με αυτό το κίνδυνο, γιατί δεν επέτρεψα σε κανέναν να κλέψει κομμάτια του εαυτού μου. Ισα ίσα που με όλα αυτά που είδαν τα μάτια μου, προσπάθησα να ενισχύσω ακόμα πιο πολύ τα πιστεύω μου και τις αρχές μου. Το τι κουβαλούσα από τους γονείς μου και από το σπίτι μου, και φρόντισα να το καλλιεργήσω ακόμα περισσότερο και να το προφυλάξω με κάθε τρόπο.»

-Ο χώρος πάντως έχει μία... τοξικότητα.

«Σαφέστατα, και δεν μπορώ να σου πω ότι την τοξικότητα αυτή δεν τη γνώρισα ή δεν τη συνάντησα στο δρόμο μου. Όμως, φρόντισα απ' όλα αυτά να είμαι περαστικός και να κρατήσω αποστάσεις ασφαλείας. Γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν θα με δεις συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις, πάρτι, events.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved