Συναυλία ενάντια στο Bulling
Showbiz

Συναυλία ενάντια στο Bulling

Μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες ενάντια στο bullying.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Pantheon Theater και όλα τα έσοδα τθα διατεθούν στο Χαμόγελο του παιδιού για το «Το Σπίτι του Παιδιού».
Την συναυλία προλόγισε ο Δημήτρης Λιγνάδης, με παρουσία του κ. Γιαννόπουλου από το Χαμόγελο και 30 συνθέτες και ερμηνευτές με την δεκαμελή Ορχήστρα των Αισθήσεων που ένωσαν την φωνή τους και την αγάπη τους για τα παιδιά. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις της συναυλίας ανέλαβε ο μουσικός - ενορχηστρωτής - ερμηνευτής Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Οι συνθέτες και οι ερμηνευτές που αποδέχθηκαν την πρόσκληση είναι, με αλφαβητική σειρά, οι: Λένα Αλκαίου, Χρήστος Δάντης, Φωτεινή Δάρρα, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Νίκος Ζιώγαλας, Ηρώ, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Μελίνα Κανά, Σία Κοσκινά, Κωνσταντίνα, Βασίλης Λέκκας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ευτυχία Μητρίτσα, Αντώνης Μίτζελος, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ορφέας Περίδης, Μίμης Πλέσσας, Σαλίνα, Σταύρος Σιόλας, Γιάννης Σπανός, Μαριέττα Φαφούτη, Γιώργος Χατζηνάσιος, Ραλλία Χρηστίδου, Julie Massino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved