Πώς η Ζέτα κατάφερε να εξοργίσει το κοινό στην πρεμιέρα του Μουτσινά;
Showbiz

Πώς η Ζέτα κατάφερε να εξοργίσει το κοινό στην πρεμιέρα του Μουτσινά;

Η Ζέτα Μακρυπούλια άργησε  και καθυστέρησε την προγραμματισμένη έναρξη της επίσημης πρεμιέρας του «Κυρίου Παπαπαναγιωτοπουλάκη».

Και πώς να μη συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού ο πρωταγωνιστής και δημιουργός του έργου Νίκος Μουτσινάς, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, δεν ήθελε να ανεβεί στη σκηνή, αν πρώτα δεν έβλεπε καθισμένη στην πλατεία του θεάτρου Γκλόρια την κολλητή φίλη του.
Αν και όλοι περίμεναν πως η κωμωδία, στην οποία ο Νίκος συμπρωταγωνιστεί με τη Μαρία Σολωμού, θα άρχιζε στις 21.00, άρχισαν να μουρμουρίζουν επειδή η αυλαία δεν σηκώθηκε στην προκαθορισμένη ώρα.
Τελικά η όμορφη Ζέτα Μακρύπούλια έσκασε μύτη παρέα με την καλή φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, κάθισαν στις θέσεις τους και μόνο τότε άρχισε το... show των δύο ηθοποιών.
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη λοιπόν η εντυπωσιακή Μαρία Σολωμού -εμφανίστηκε με σχεδόν όλων των χρωμάτων περούκες, αλλά και σούπερ μίνι φούστες- άρχισε να ψάχνει με το βλέμ¬μα στα καθίσματα του θεάτρου τον σύντροφο της Πάνο Μουζουράκη προκειμένου να πάρει ένα πρώτο feed back για την απόδοση της.
Τον εντόπισε και του έκανε νόημα με τα μάτια, για να της «απαντήσει» κι εκείνος με τον ίδιο τρόπο πως «όλα πάνε καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved