Μπέσυ Μάλφα: «Με αγχώνει που οι κόρες μου έχουν κλίση στην υποκριτική»
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: «Με αγχώνει που οι κόρες μου έχουν κλίση στην υποκριτική»

Η Μπέσυ Μάλφα μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο της υποκριτικής, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες που φέρει το επάγγελμα του ηθοποιού. Για αυτό και δηλώνει αγχωμένη που οι δίδυμες κόρες της έχουν και αυτές κλίση στην υποκριτική όπως η ίδια και ο σύζυγός της Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Οι δύο κόρες σας έχουν κλίση στην υποκριτική...

«Πράγμα που με χαροποιεί ως ηθοποιό και με αγχώνει τρομερά ως μητέρα, έτσι που έγινε πια ο χώρος... Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικότερα, αλλά και ειδικότερα με μισθούς πείνας, με απλήρωτους ηθοποιούς, με τραγικές καταστάσεις... Όμως όταν αυτή είναι η επιθυμία των παιδιών, τι μπορείς να κάνεις; Δεν μπορείς να εμποδίσεις κάποιον που αγαπάς όσο τίποτα να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του, όσο και αν ξέρεις ότι το «τοπίο» γύρω είναι άγριο.»

Υπάρχουν και ίντριγκες και κόντρες στον χώρο...

«Μόνο αν θες να μπεις σε αυτό το «παιχνίδι», που δεν με αφορούσε και δεν με αφορά. Θέλω να περνάω καλά στην πρόβα, στην παράσταση, στο γύρισμα, στο πλατό. Αγαπώ τους συναδέλφους μου, με «πλουτίζουν» οι κουβέντες μαζί τους, με γοητεύει να αλλάζουμε σκέψεις, όπως γίνεται με τον Αλέξανδρο (σ.σ. Ρήγα) και τον Ρένο (σ.σ. Χαραλαμπίδη) αυτό το διάστημα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved