Ναταλία Γερμανού: «Είμαι ένας άνθρωπος που εγκεφαλικά συγκινούμαι δύσκολα»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Είμαι ένας άνθρωπος που εγκεφαλικά συγκινούμαι δύσκολα»

Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις δύσκολες καταστάσεις που έχει ζήσει.

Εσύ, όμως, γιατί οδηγείς τον εαυτό σου σε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν σ’αυτό που πραγματικά επιθυμείς στη ζωή σου;

«Δεν οδηγούμαι. Τόσα χρόνια τύχαινε. Θέλεις οι συγκυρίες, θέλεις το ότι κινιόμουν αποκλειστικά στο συγκεκριμένο καλλιτεχνικό χώρο και δεν άνοιγα χα μάτια μου να κοιτάξω τι υπάρχει παραέξω Τύχαινε οι περισσότερες σχέσεις μου, οι 8 στις 10 θα ομολογήσω, να είναι μέσα από το χώρο, και γι' αυτό να γίνονται γνωστές. Δεν αναζητάω όμως αυτό και σίγουρα δεν ψάχνω τη δημοσιότητα μέσα από τις σχέσεις μου. Αυτό που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή, είναι ένας άντρας ο οποίος θα συγκινήσει με σεισμικές δονήσεις τον εγκέφαλο μου».

Πότε σου συνέβη τελευταία φορά;

«Δεν είναι κομψό ν' απαντήσω, γιατί θα είναι σαν να θίγω καταστάσεις και ανθρώπους. Δεν είναι σύνηθες, πάντως, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια, κι αυτό όχι γιατί είμαι υπερβολικά έξυπνη, αλλά γιατί είμαι ένας άνθρωπος που εγκεφαλικά συγκινούμαι δύσκολα. Αυτό που αυτή τη στιγμή αισθάνομαι κι έχω ανάγκη, είναι μια πάρα πολύ έντονη εγκεφαλική συντροφική σχέση, μ’ έναν πάρα πολύ έξυπνο άνθρωπο, που σίγουρα να μη χρειάζεται τίποτα από μένα και να μη χρειάζομαι τίποτα από εκείνον κι εγώ, πάρα μόνο έρωτα, αγάπη, τέλεια παρέα, πολύ χιούμορ και να περνάμε φανταστικά».

Εσύ, τι κρατάς από τις σχέσεις σου;

«Την ουσία. Δε μετανιώνω για καμία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τις τοποθετώ όλες στο ίδιο επίπεδο κι ότι για μένα όλες είχαν την ίδια αξία, την ίδια ουσία, την ίδια σημασία. Όχι, θα είναι ψέμα αυτό. Για κάποιους ανθρώπους δε θυμάμαι τίποτα, εκτός από ελάχιστα πράγματα, κι από κάποιους άλλους ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δεν κρατάω κακίες, δε θέλω ο άντρας που θα χωρίσει από μένα να πάει στο Άγιον Όρος και να γίνει μοναχός».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved