Νίκος Ορφανός-Αντιγόνη Παφίλη: Ανυπομονούν να γεννηθεί το μωρό τους!
Showbiz

Νίκος Ορφανός-Αντιγόνη Παφίλη: Ανυπομονούν να γεννηθεί το μωρό τους!

Ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγός του, Αντιγόνη Παφίλη λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού φωτογραφίζονται και μιλούν για την ευτυχία τους.

Μετά τα 40 άλλαξες τρόπο σκέψης;

Νίκος Ορφανός: «Ναι. Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ωριμάζω, να είμαι πιο ήρεμος και συμπονετικός, να φιλοσοφώ περισσότερο τη ζωή και να διαχειρίζομαι καλύτερα τον εαυτό μου. Σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή, παρότι πέρασα ένα διάστημα με διάφορες σχέσεις και φλερτ, έφτασα σ’ ένα σημείο που κουράστηκα και θέλησα να μείνω μόνος, μέχρι να βρω τη γυναίκα που θα με συγκινούσε σε όλα τα επίπεδα και θα μ’ έκανε να μείνω μαζί της. Τότε γνώρισα την Αντιγόνη».

Έχεις αγωνία που θα γίνεις πατέρας;

«Κάθε άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνουμε γονείς και χαίρομαι που όλα προχωράνε πολύ καλά».

Πώς βιώνεις την εγκυμοσύνη σου;
Αντιγόνη Παφίλη: «Περιέργως –γιατί υπάρχει μια τάση για υστερία στην εγκυμοσύνη– όλα κυλούν ομαλά κι έχω αφεθεί στη φύση μου. Κάνω όλες τις εξετάσεις, αλλά βιώνω την κατάσταση φυσιολογικά και ήρεμα. Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και να μην πανικοβάλλομαι. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον γιο μου».

Τι θυμάσαι πιο έντονα από το γάμο σου;
«Ότι ήμουν αγχωμένη ακόμη και με δέκα καλεσμένους! Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που αντίκρυσα τον Νίκο να με περιμένει στο μοναστήρι, το οποίο είχε στολίσει μόνος του»

Το ότι ο Νίκος είχε κάνει ήδη ένα γάμο, που δεν κράτησε, σε προβλημάτισε;
«Όχι, το αντίθετο. Ένας άντρας που έχει πατήσει τα 40 και δεν έχει παντρευτεί, δεν έχει κάνει μακροχρόνια σχέση ή έμενε ακόμη με τη μητέρα του, θα με προβλημάτιζε περισσότερο».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved