Showbiz

Ο Ουγγαρέζος δε μίλησε για το νέο του έρωτα, όμως τον μαρτύρησε η Συνατσάκη!

Gossip-tv Team

Μπορεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να μην ήθελε να μιλήσει για τη νέα του σύντροφο, όμως η Μαίρη Συνατσάκη ελάλησε και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που είχε πρώτο το gossip-tv.gr!

Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι, η κοπέλα του Δημήτρη Ουγγαρέζου είναι η Ιλένια Ουίλιαμς την οποία βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή «Μια» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η νεαρή κοπέλα είναι κόρη του τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς και την έχουμε δει αρκετές φορές στο πλευρό του πατέρα της.
Πριν μερικές μέρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκαν αργά το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Θέα όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Στέλιος Ρόκκος. Οι δυο τους επέλεξαν να καθίσουν αντικριστά, αλλά κατά την διάρκεια της νύχτας πιάστηκαν χεράκι- χεράκι πάνω στο τραπέζι, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και δεν έδειχνε αρκετά φιλικό.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για ρώτησαν για το νέο του έρωτα και εκείνος είπε «δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτά... δε θέλω να πω γι' αυτό»! Η δε Μαίρη Συνατσάκη είπε «θα μιλήσω... Εγώ τον βλέπω ήρεμο και πολύ καλά. Έχω να τον δω έτσι πολύ καιρό, τόσο ήρεμο έχω να τον δω ένα δίχρονο! Είναι κάτι καλό, ωραίο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved