Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι πολύ αστείο αυτό με τον Κρατερό, γιατί…»
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι πολύ αστείο αυτό με τον Κρατερό, γιατί…»

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια περήφανη και ξετρελαμένη μητέρα. Η ζωή της όλη είναι η κόρη της.

-Πόσο άλλαξε τη ζωή σου η Αέλια;
«Από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας η Αέλια, είναι όλα διαφορετικά, και συναισθηματικά και πρακτικά. Δεν μπορώ να κάνω τη ζωή που έκανα. Δεν είναι ότι έκοψα τις παρέες, αλλά η φροντίδα ενός παιδιού προϋποθέτει κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα και έβαλε τη ζωή μας σε μια άλλη ρότα. Κατ' αρχάς, είμαι έκθαμβη μπροστά στην αγάπη που μου δημιουργεί κάθε μέρα αυτό το υπέροχο πλάσμα! Δεν τη γνώριζα αυτήν την αγάπη και ευχαριστώ τον θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να τη γνωρίσω. Η Αέλια μου μαθαίνει πράγματα όλη την ώρα και προσπαθώ κι εγώ να της μάθω όσα νομίζω σωστά» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
-Ήσουν έτοιμη -όπως λένε ότι είναι οι γυναίκες-, τη στιγμή που οι άντρες συνήθως θέλουν χρόνο;
«Με τον Κρατερό ξέραμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδιά, χωρίς να ξέρουμε απολύτως τι σημαίνει αυτό. Το θέλαμε πολύ -έτοιμοι δεν ξέρω αν ήμασταν-, αλλά τώρα είμαστε όλοι μαζί και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»
-Ο Κρατερός δηλώνει έτοιμος και για δεύτερο παιδί και ισχυρίζεται ότι σε έχει σχεδόν πείσει!
«Είναι πολύ αστείο αυτό με τον Κρατερό, γιατί το λέει σε όλους αυτό το πράγμα, είτε τον ρωτούν άνθρωποι της δουλειάς είτε κάποιοι δημοσιογράφοι! Και η αλήθεια είναι ότι το λέει και σε μένα και τώρα πια το θέλω κι εγώ, οπότε είμαι κοντά στο να το κάνω! Ήθελα το χρόνο μου μετά την πρώτη εγκυμοσύνη- τα δύο πρώτα χρόνια ήμουν φουλ με το παιδί και δεν σκεφτόμουν καθόλου τον εαυτό μου. Τώρα έχω την ωριμότητα και την ισορροπία για να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία. Άλλωστε, δεν έχω και πολλά χρόνια στη διάθεση μου... Περνά ο καιρός, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα όποτε θέλουμε...»
-Ως προς την κουζίνα, μου έχει πει ότι συνήθως περνά απ' έξω και φεύγει! Ασχολιόσουν ανέκαθεν με τη μαγειρική ή έμαθες γατί κάποιος πρέπει να μαγειρέψει;
«Ο Κρατερός περνά απ' έξω γιατί δεν προλαβαίνει αν καθίσει, είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες που ξέρω. Έχει τρομερή φαντασία και κάνει απίθανες συνταγές. Εγώ πρέπει να κάνω την καθημερινή λάντζα και έχω και τη 0ο-ήθεια της μαμάς μου, γιατί και η δική μου καθημερινότητα είναι δύσκολη. Αλλά αν ένας από τους δυο μας είναι ο μάστορας στην κουζίνα σε αυτή τη σχέση, είναι ο Κρατερός. Να τα λέμε τα πράγματα ως έχουν!»



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved