Σταθακοπούλου: «Είμαστε πολύ κοντά με την κόρη μου, μιλάμε ειλικρινά, μοιραζόμαστε πολλά»
Showbiz

Σταθακοπούλου: «Είμαστε πολύ κοντά με την κόρη μου, μιλάμε ειλικρινά, μοιραζόμαστε πολλά»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της.

Έχετε μια κόρη 11 χρονών. Είδε την παράσταση, παρακολουθεί γενικότερα τη δουλειά σας; «Παρακολουθεί τις δουλειές μου πάντα και συζητάμε γι’ αυτές από πριν, -στη διάρκεια, αλλά και μετά. Ήξερε πράγματα για το έργο. Την στεναχώρησαν κάποια κομμάτια στο έργο. Δεν θα μπορούσε να μην το δει, να μη δει ένα κομμάτι της ζωής μου που είναι η δουλειά μου. Δεν πειράζει καθόλου αν μπορεί να επικοινωνήσει μόνο ένα μέρος του σε αυτή την ηλικία. Πολλά από τα θέματα που θίγει η παράσταση τα κουβεντιάζουμε και ήταν εξοικειωμένη».

Μιλήστε μου για τη σχέση σας μαζί της.

«Είναι ό,τι ωραιότερο έχω σε επίπεδο σχέσης στη ζωή μου. Πέρα από τη λατρεία και την αγάπη, αισθάνομαι ότι προχωράμε παράλληλα. Ξαναθυμάμαι πράγματα, δεδομένου ότι έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, γιατί την έκανα μεγάλη. Ανακαλύπτω με καινούργιους τρόπους άλλα. Είμαστε πολύ κοντά, μιλάμε ειλικρινά, μοιραζόμαστε πολλά. Η σχέση αυτή είναι ότι ωραιότερο μου έχει συμβεί. Εύχομαι τώρα που θα μπει στην εφηβεία και θα ζορίσουν κάποια πράγματα από όποιες φάσεις και να περάσει να μη χαλάσει ποτέ».

Κριτική σας κάνει;

«Μου ασκεί γενικώς. Λέει ανεπιφύλακτα τη γνώμη της, άλλοτε τρυφερά, άλλοτε αυστηρά, αντίπαλα, και μου αρέσει. Μου αρέσει που υπογραμμίζει τα ελαττώματα μου, τι είναι αυτό που την εκνευρίζει, τη θυμώνει, τι αγαπάει σ' εμένα».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved