Κώστας Μαρτάκης: «Μπήκα σε ένα δύσκολο μονοπάτι, κλείστηκα σε ένα σπίτι...»
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: «Μπήκα σε ένα δύσκολο μονοπάτι, κλείστηκα σε ένα σπίτι...»

Ο Κώστας Μαρτάκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν η εμφάνισή του λειτούργησε ανασταλτικά στην καριέρα του.

Θεωρείς ωστόσο ότι η εμφάνιση σου λειτούργησε ανασταλτικά, καθώς έπρεπε να προσπαθήσεις περισσότερο για να αποδείξεις την καλλιτεχνική σου αξία πάνω στην πίστα;

«Μα ακόμα και τώρα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μένουν μόνο στην εμφάνιση. Δεν τους κατηγορώ και τους ευχαριστώ που με θεωρούν αυτό που με θεωρούν. Αλλά δεν θα σταματήσω να λέω ότι είμαι τραγουδιστής, αυτή είναι η δουλειά μου, και προσπαθώ να αποδεικνύω στον κόσμο, ακόμα και σε αυτί ας που δεν με έχουν ακούσει, ότι τραγουδάω».

Τι έχεις να πεις σε αυτούς που ενδεχομένως θεωρούν ότι όλα σου δόθηκαν εύκολα και άκοπα;

«Ξεκίνησα εκθέτοντας τον εαυτό μου μέσα από ένα talent show όπως ήταν το “Dream show”. Δεν μου είπαν “έλα να γίνεις ένας γνωστός τραγουδιστής”. Μπήκα σε ένα δύσκολο μονοπάτι, κλείστηκα σε ένα σπίτι... Μπορώ να συμφωνήσω ότι, όντως, κάποια πράγματα μου ήρθαν σχετικά εύκολα, από κει και πέρα όμως πάλεψα και δούλεψα πάρα πολύ για ό,τι έχω κάνει, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλοι μας ξέρουμε ότι μπορεί να σου ανοιχτεί μια πόρτα, αλλά το θέμα είναι πώς θα αξιοποιήσεις την ευκαιρία, πόσο θα δουλέψεις εσύ ο ίδιος: Πόρτες έχουν ανοίξει πολλές και άλλες τόσες έχουν κλείσει όμως».

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες και εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις; «Η αίσθηση που έχω ότι ο κόσμος που με βλέπει για πρώτη φορά, όταν θα βγω στη σκηνή, κυρίως με κοιτάει και δεν με ακούει. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έχω την ενέργεια, τη δύναμη και την όρεξη στο τρίτο-τέταρτο τραγούδι να τους κάνω να προσέξουν και τη φωνή μου».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved