Λευτέρης Ελευθερίου: «Είμαι και εγώ ενίοτε μουρτζούφλης»
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Είμαι και εγώ ενίοτε μουρτζούφλης»

Τι χαρακτήρα οφείλει να διαμορφώσει ένας καλός ηθοποιός και ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που κάνει έναν κωμικό αξιαγάπητο; Ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλάει για όλα...

«Είναι εγωιστικό το επάγγελμα του ηθοποιού» παραδέχεται στο outnow ο αγαπημένος κωμικός και συνεχίζει: «Όταν γίνεσαι γνωστός και αυξάνεται το εγώ σου, αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, με ένα καλύτερο τρόπο αξιολόγησης. Οφείλεις να είσαι προσγειωμένος και με χαμηλό προφίλ».
Τι θέλει για να είσαι καλός στην κωμωδία;
«Ο αυτοσαρκασμός είναι το πρώτο στοιχείο για να είσαι καλός κωμικός ηθοποιός. Να μάθεις να απομυθοποιείς τον εαυτό σου. Η ατάκα, η ένταση, η φυσικότητα, είναι στα γενικά πλαίσια της αισθητικής. Το θέμα είναι να δεις συνολικά το «οικοδόμημα». Αλλά πάνω από όλα, είναι ο αυτοσαρκασμός. Να συνειδητοποιήσεις πως ο καλύτερος τρόπος να περάσει το αστείο στο κοινό, είναι να εκτεθείς. Αυτό το «τσαλάκωμα» του κωμικού, όπως λέγεται!».
Ανήκετε στα πρόσωπα που ο κόσμος έχει στην συνείδηση του, ως μονίμως χαμογελαστά και καλοπροαίρετα. Δεν έχετε, ενίοτε, τις «στραβές » σας;
«Α! Είμαι και εγώ ενίοτε μουρτζούφλης. Δεν είμαι πάντα στις καλές μου! Έχω και μια οικογένεια, με υποχρεώσεις! Προσπαθώ να είμαι καλά. Για να είναι καλά και ο περίγυρος σου».
Οι αντιδράσεις του κόσμου, όταν σας συναντά στο δρόμο;
«Ο κόσμος σε βλέπει και εκείνη την ώρα θέλει να εκφράσει την αγάπη του. Σε ένα ναρκισσιστικό επάγγελμα, χαίρομαι που προσφέρω γέλιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved