Μαριέλλα Σαββίδου: «Ήταν μεγάλη ανταμοιβή για μένα η φετινή χρονιά»
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: «Ήταν μεγάλη ανταμοιβή για μένα η φετινή χρονιά»

Με το ρόλο της «Στάλλως» στη σειρά «Εθνική Ελλάδος», η Μαριέλλα Σαββίδου βιώνει την επιτυχία. Της έφερε αυτή η επιτυχία και νέες προτάσεις;

«Ήταν μεγάλη ανταμοιβή για μένα η φετινή χρονιά. Ο κόσμος μ' έχει αγκαλιάσει! Μου έχουν γίνει ήδη προτάσεις για του χρόνου, αλλά και φέτος για μιούζικαλ. Δεν μπορούσα να δεσμευτώ, λόγω των απαιτήσεων της σειράς, στην οποία πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι 100%. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, αλλά θα μπορούσα να μείνω εδώ» τόνισε στο Hello.
-Είσαι με το ένα πόδι στην Κόπρο και με το άλλο στη Γαλλία. Σκοπεύεις να πατήσεις πόδι και στην Ελλάδα ή θα ξαναφύγεις;
«Δεν έχω τάσεις φυγής, είμαι σταθερή σας επιλογές μου, απλά εμπιστεύομαι το ένστικτό μου όταν υπάρχει κάτι που θα με εξελίξει. Θα ήταν μεγάλο λάθος να μην ακολουθήσω το ένστικτό μου και να έρθω στην Ελλάδα. Αισθάνομαι ωραία εδώ.»
- Τι σου έδωσε η «Εθνική Ελλάδος»;
«Μ' έχει βοηθήσει και μ' έχει εξελίξει σε όλα τα επίπεδα: ως άνθρωπο, με τα μηνύματα που στέλνει. Ως επαγγελματία, γιατί δουλεύω με σοβαρούς επαγγελματίες. Σωματικά, γιατί το curling είναι ένα δύσκολο άθλημα. Νομίζω ότι όλη συνεργασία με ξεβόλεψε, με την καλή έννοια. Νιώθω πολύ υπερήφανη, γιατί δεν είναι μια εμπορική σειρά όπως την ξέρουμε στην ελληνική και την κυπριακή τηλεόραση, και είναι πολύ τιμητικό που μου εμπιστεύτηκαν αυτό το ρόλο ο Γιώργος Καπρυτζίδης και ο Αντώνης Αγγελόπουλος.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved