Βάσω Λασκαράκη: «Έπαθα «τετραπλό εγκεφαλικό» όταν… »
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Έπαθα «τετραπλό εγκεφαλικό» όταν… »

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ηθοποιός και πολλές φορές μια ηθοποιός καλείται να κάνει και πράγματα.. δύσκολα. Θα εμφανιζόταν γυμνή στο θέατρο;

«Δεν ξέρω. Σε ένα σίριαλ που έπρεπε να βγω με μαγιό και το έκανα, μετά το μετάνιωσα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Σου έχουν γίνει προτάσεις να κάνεις γυμνό;
«Την πρώτη χρονιά της «Πολυκατοικίας». Με πήραν τηλέφωνο από ένα περιοδικό, όταν ήμουν στο σούπερ μάρκετ. Πήγα στο περίπτερο, ζήτησα το συγκεκριμένο περιοδικό και έπαθα... τετραπλό εγκεφαλικό. Είδα στο εξώφυλλο μια κοπέλα όπως τη γέννησε η μαμά της. Επί είκοσι μέρες προσπαθούσαν να με πείσουν, στέλνοντας μου διαφορετικά ημίγυμνα concepts».
-Σου πρόσφεραν χρήματα;
«Ήμουν τόσο αρνητική, οπότε δεν φτάσαμε ποτέ στο οικονομικό. Τους είπα «εγώ μπορώ να σας δείξω έναν ώμο αν θέλετε και μέχρι εκεί». Όπως κατάλαβες, δεν ήθελαν να δουν τους ώμους μου!»
- Πώς ορίζεται για σένα ο καλός ηθοποιός;
«Σίγουρα δεν είναι εκείνος που σχίζει τα ρούχα του, κλαίει και οδύρεται πάνω στη σκηνή, μιλάει ακατάληπτα και περπατάει με τα χέρια. Δυστυχώς όμως αυτή η άποψη επικρατεί στην Ελλάδα. Εδώ πιστεύουμε ότι η κωμωδία δεν είναι τέχνη, γιατί αυτή εκφράζεται μόνο στο κλασικό και σε παραστάσεις που φτιάχνονται για να μην τις καταλαβαίνει ο θεατής. Δυστυχώς, στην Ελλάδα σου βάζουν ταμπέλες. Αν είσαι ειλικρινής πάνω στη σκηνή και αντιμετωπίζεις αυτό που κάνεις με αθωότητα και χωρίς ναρκισσισμό, σίγουρα θα γίνεις καλύτερος ηθοποιός.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved