Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Με όσα γίνονται γύρω μας έχω χάσει πολλές φορές το χαμόγελό μου»
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Με όσα γίνονται γύρω μας έχω χάσει πολλές φορές το χαμόγελό μου»

Για το πόσο επίκαιρος είναι σήμερα ο Αριστοφάνης μιλάει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος παρά τις δυσκολίες του σήμερα, δηλώνει φύσει και θέσει αισιόδοξος.

Τι πιστεύεις ότι θα έγραφε ο Αριστοφάνης αν ζούσε σήμερα με όλα αυτά που γίνονται, Βασίλη;

«Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι αυτά για τα οποία έγραφε τόσα χρόνια πριν πρωταγωνιστούν και στη σημερινή μας πραγματικότητα και μάλιστα με εφιαλτικό τρόπο! Τι παραπάνω να γράψει; Απλώς θα έκανε λόγο για τους νέους «πρωταγωνιστές»».

Εσείς στο ανέβασμά σας θα κάνετε αναφορές σε πρόσωπα και πράγματα του σήμερα ή όχι;

«Δεν θα ονοματίσουμε, θα «φωτογραφίσουμε» πρόσωπα και καταστάσεις. Όταν αναφερθούμε, ας πούμε, σε λαμόγια, ρουφιάνους, συκοφάντες και «ψώνια», κάπου θα πάει ο νους του κόσμου»!

Βλέπεις κάποιο φως στο τούνελ γενικότερα;

«Είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος και προσπαθώ πάντα να βλέπω τα θετικά και να μην το βάζω κάτω, αλλά δεν σου κρύβω ότι με όσα γίνονται γύρω μας έχω τρομάξει κι έχω χάσει πολλές φορές το χαμόγελό μου. Αυτό πάθαμε: δεν χαμογελάμε πια. Είμαστε όλοι τρομοκρατημένοι και φοβισμένοι. Βαλλόμαστε από παντού, θέλουν να μας εξοντώσουν, αλλά θα γυρίσω σε αυτό που σου έλεγα: πρέπει να μην το βάλουμε κάτω, να μην παραδώσουμε τα όπλα και να μείνουμε όρθιοι, με τον έναν να κρατά δυνατά το χέρι του άλλου»!

Μέσα από τη δουλειά σου καλείσαι να φέρεις χαρά και να κάνεις τον κόσμο να γελάσει ξανά.

«Γι’ αυτό λατρεύω την κωμωδία! Γιατί μπορώ να προσφέρω στο κοινό κάτι που κινδυνεύει να χάσει με τις τόσες έννοιες, τους τόσους φόβους. Λατρεύω να το πετυχαίνω αυτό και είναι, πίστεψέ με, η μεγαλύτερή μου ανταμοιβή το να προσφέρω στον κόσμο ένα «ταξίδι» μακριά απ’ τις έγνοιές του».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved