Γκαλένα Βελίκοβα: Η πρώτη βόλτα της με τη νεογέννητη κόρη της
Showbiz

Γκαλένα Βελίκοβα: Η πρώτη βόλτα της με τη νεογέννητη κόρη της

Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η χορογράφος Γκαλένα Βελίκοβα έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της και η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά. Από τότε έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της, όπως βέβαια και στη φροντίδα της μεγαλύτερης κόρης της που σήμερα είναι 22 μηνών. Και μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες μαμάς και κοριτσιών είναι να κάνουν βόλτες στο κέντρο της Γλυφάδας, απολαμβάνοντας τον περίπατό τους κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ευτυχισμένη μανούλα σε μία από αυτές τις πρώτες βόλτες της με τις κορούλες της και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Χαϊνά -με τον οποίο συνεργάζεται στις σχολές χορού που έχει- στα νότια προάστια. Η Γκαλένα καθ’ όλη τη διάρκεια του περιπάτου είχε συνεχώς το βλέμμα της στραμμένο στις μικρές, ρίχνοντας κλεφτές ματιές και στις βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων, κυρίως αυτών με παιδικό ρουχισμό αλλά και σε μπουτίκ αφού δεν είναι καθόλου τυχαίο πως θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες τηλεπερσόνες της χώρας μας.
Σε αντίθεση με τις νέες μανούλες που μέχρι να σαραντίσει το μωρό τους μένουν στο σπίτι, η Γκαλένα, η οποία μας συστήθηκε ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Dancing with the Stars, από τις πρώτες κιόλας ημέρες μετά τη γέννηση της μικρής επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στις σχολές που διατηρεί σε Χολαργό, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη και Κηφισιά. Άλλωστε, έχει πολλές φορές δηλώσει πως ο χορός είναι πηγή ζωής για εκείνη και έτσι δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από τα παρκέ! Το ίδιο έκανε και στον ερχομό της πρώτης της κόρης. Σύμφωνα με ανθρώπους που τη συναναστρέφονται, σχεδόν καθημερινά, η όμορφη χορογράφος φροντίζει να μοιράζει κατάλληλα τον χρόνο της ώστε να βρίσκεται κοντά στις μικρές της αλλά και να φέρνει εις πέρας τις υποχρεώσεις της.
Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έχει περάσει από την ημέρα της δεύτερης γέννας, η Γκαλένα δείχνει να έχει επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό της. Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με τον χορό που δεν αποχωρίζεται για κανέναν λόγο έκαναν το... θαύμα τους και η χορογράφος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, κατά τη διάρκεια της οποίας πρόσεχε ιδιαίτερα. Άλλωστε, το σώμα της είναι «εργαλείο» για τη δουλειά της, την οποία λατρεύει, και έτσι φρόντισε να κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από τα περιττά κιλά. Ευτυχισμένη πλέον, η Γκαλένα έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή η οποία δείχνει να είναι γεμάτη από ροζ χρώμα χάρη στα δύο κοριτσάκια της που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved