Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Ο κλάδος των ηθοποιών φέρει βαριά τραύµατα»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Ο κλάδος των ηθοποιών φέρει βαριά τραύµατα»

Για την ξαφνική αποχώρηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη από τις «Τρωάδες», για τα βαριά τραύματα του κλάδου των ηθοποιών αλλά και για το καστ της πολλά υποσχόμενης παράστασης, μιλάει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Υπάρχει µια γερή οµάδα ηθοποιών στην εν λόγω παράσταση στην οποία θα έπαιρνε µέρος και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη που αποχώρησε τελικά.

«Ήταν δύο µήνες µαζί µας, δούλεψε σκληρά και µε δόσιµο ψυχής εντάχθηκε στη γερή οµάδα µας, όπως τη λες και εσύ, ενθουσιάστηκε από την εµπειρία, αλλά λόγοι προσωπικοί την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει. Ήταν πολύ λυπηµένη, µας αγκάλιασε όλους ζεστά φεύγοντας».

Θα µου µιλήσεις γι’ αυτή την οµάδα, Καρυοφυλλιά;

«Είµαι ευτυχής που συνεργάζοµαι µε µια σειρά εξαίρετων συναδέλφων όπως η Κόρα Καρβούνη, η Μαρία Κίτσου, η Ελένη Ρουσσινού, ο Νίκος Ψαρράς, ο Θέµης Πάνου, ο Κρατερός Κατσούλης, η Κωνσταντίνα Τάκαλου κ.ά. Προχωράµε πολύ δεµένοι και ανυποµονούµε για την πρεµιέρα µας!»

Μετά την περιοδεία των «Τρωάδων» θα έχεις ακόµα έναν θεατρικό «µαραθώνιο» να ζήσεις...

«Πράγµατι! Από τον Οκτώβριο θα επαναληφθεί το «Στροχάιµ» στο «Από µηχανής», µετά έρχεται ο «Ριχάρδος» στο Εθνικό Θέατρο και αργότερα η «Όπερα της πεντάρας» στο «Παλλάς». Καλούµαστε όλοι µας να κάνουµε πολλά πράγµατα για να επιβιώσουµε - εγώ ανήκω στους τυχερούς που υπάρχω σε δουλειές που πιστεύω και που µε εκφράζουν ιδιαίτερα. Αγρίεψε το «τοπίο» και ο κλάδος των ηθοποιών φέρει βαριά τραύµατα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved