Τριανταφυλλίδου-Βλάχος: Φεύγουν για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη Νέα Υόρκη
Showbiz

Τριανταφυλλίδου-Βλάχος: Φεύγουν για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη Νέα Υόρκη

Τη στιγµή που οι µετοχές τους στο εγχώριο καλλιτεχνικό «χρηµατιστήριο» είναι ανεβασµένες, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος αποφάσισαν να αρνηθούν τις επαγγελµατικές προτάσεις που τους έγιναν και να «αποδράσουν» µετά το τέλος των γυρισµάτων τους στο «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» για τη Νέα Υόρκη.

Σύµφωνα με τη Real, η ηθοποιός επιθυµούσε από καιρό να βρεθεί εκεί για σπουδές υποκριτικής και ο σύντροφός της αποφάσισε να µην την αποχωριστεί και να την ακολουθήσει δοκιµάζοντας την τύχη του στην... ξενιτιά. Ήδη υπήρχε στη ζωή τους η «Μουρµούρα» που τους θέλει ζευγάρι και υπήρχαν αρκετές δελεαστικές προτάσεις για µια σειρά καλών θεατρικών δουλειών. Εκείνοι όµως θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους εκτός των τειχών και να «πλουτίσουν» από εµπειρίες - είτε µέσω σπουδών, είτε µέσω ξένων παραγωγών. Σύµφωνα µε πηγές από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού, η Ιωάννα τελευταία αρνήθηκε να κρατήσει έναν βασικότατο ρόλο στο µιούζικαλ Nine που ετοιµάζει ο Γιάννης Κακλέας για το Pantheon, ενώ ο Πάνος είπε όχι ανάµεσα σε άλλες κρούσεις και σε αυτή που τον ήθελε στο «Πιο λάθος πεθαίνεις», το οποίο θα ανέβει στο θέατρο «Αποθήκη». Αποφάσισαν να πάρουν ένα µεγάλο ρίσκο µαζί, µε σύµµαχο τον έρωτά τους, και προχωρούν τις διαδικασίες προκειµένου να πετάξουν για Αµερική τον Σεπτέµβριο.
Για την ώρα κάνουν γυρίσµατα για τον νέο κύκλο του «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα», που θα δούµε την επόµενη χειµερινή σεζόν, ενώ εκείνος παράλληλα κάνει πρόβες για τις «Εκκλησιάζουσες» που θα παρουσιάσει το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο και σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου. Μόλις τελειώσουν µε τις συγκεκριµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις θα είναι ελεύθεροι να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους που θα τους κρατήσουν στην Αµερική για ένα πολύ µεγάλο διάστηµα. Το τόλµηµα είναι µεγάλο, αλλά η επιθυµία τους είναι ακόµα µεγαλύτερη και το ότι αγαπιούνται παράφορα τους γεµίζει µε ακόµα µεγαλύτερη δύναµη για το µακρινό τους ταξίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved