Νάντια Κοντογεώργη: «Η καθημερινότητα ήταν τελικά πιο ωραία απ’ όσο την είχα φανταστεί»
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Η καθημερινότητα ήταν τελικά πιο ωραία απ’ όσο την είχα φανταστεί»

Για τη Νάντια Κοντογεώργη η επιστροφή της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μοιάζει σημαδιακή. Ήταν στον ίδιο χώρο όταν πριν από δέκα χρόνια συμμετείχε στην πρώτη παράσταση ως επαγγελματίας ηθοποιός.

Τι περιλαμβάνει αυτός ο δεκαετής κύκλος; «Πολύ ωραίες συνεργασίες, πολύ πιο όμορφες καταστάσεις απ’ όσο είχα φανταστεί, πολύ μιούζικαλ. Νομίζω τα πράγματα ήρθαν λίγο πολύ όπως τα είχα στο μυαλό μου. Απλώς η καθημερινότητα ήταν τελικά πιο ωραία απ’ όσο την είχα φανταστεί και γι’ αυτό ευθύνονται οι άνθρωποι που γνώρισα και οι συνεργασίες που έκανα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Η δική της καθημερινότητα; «Υπάρχουν οι φίλοι μου, οι άνθρωποι της ζωής μου, τα της τέχνης μου. Κάθομαι και κάνω τα μαθήματά μου, έχω τις εξετάσεις για το δίπλωμά μου στο κλασικό τραγούδι σε λίγες ημέρες, οπότε όταν γυρνάω από τις πρόβες, ακούω τις άριές μου. Διαβάζω, βγαίνω με τους φίλους μου, βλέπω ταινίες, χθες πήγα θερινό σινεμά και είδα μια υπέροχη ταινία, την “Οικογένεια Μπελιέ”, μαζευόμαστε με τους φίλους μου στα μπαλκόνια τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός και παραγγέλνουμε σουβλάκια, πίνουμε κρασάκια, κανονικά πράγματα κάνω».
Και πάλι η δουλειά φαίνεται να υπερτερεί της ιδιώτευσης. «Είμαστε σε μια ηλικία απολύτως δημιουργική. Είμαστε ορμητικά προς τη δουλειά. Λογικό το βρίσκω όλο το πρόγραμμα να περιστρέφεται γύρω από εκεί. Υποθέτω ότι στα 60 ή στα 70 ή στα 96 μου ή στα 142 μου θα θέλω να ξεκουράζομαι παραπάνω. Τώρα δεν το θέλω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved