Γιώργος Ματαράγκας: «Δεν φταίει για όλα το σύστημα, το κράτος και τα κυκλώματα»
Showbiz

Γιώργος Ματαράγκας: «Δεν φταίει για όλα το σύστημα, το κράτος και τα κυκλώματα»

Για τα βήματα που έκανε στην καριέρα του όταν πήγε στην Αμερική αλλά και για το αν τελικά υπάρχουν κυκλώματα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Ματαράγκας. 

Στην Αμερική τι έκανες; «Είχα πάει για καριέρα, δύο χρόνια. Μεγάλη εμπειρία. Δεν έκανα τίποτα. Έτυχε να γυρίσω και δεν ξαναπήγα. Μετά ήρθε η «Λάμψη» και το «Καλημέ¬ρα ζωή». Εκεί, πάλι, πάρα πολλοί συνάδελφοι ζήσαμε στιγμές μεγάλης επιτυχίας, που δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Τότε πήγαινα στο περίπτερο και με σταματούσαν 10 άνθρωποι να τους πω την ιστορία στη συνέχεια και απαντούσα σε όλους. Έτσι ήμουν ως άνθρωπος και όταν μπήκε σε αυτή τη δουλειά, είπα ότι δεν πρόκειται να... καβαλήσω ποτέ καλάμι, να γίνω περίεργος, σταρ, θέλω την αγάπη του κόσμου να την ανταποδίδω. Προ¬σπαθώ να είμαι σωστός απέναντι σε όλους».


Υπάρχουν κυκλώματα; «Δεν φταίει για όλα το σύστημα, το κράτος και τα κυκλώματα. Υπάρχουν κυκλώματα, αλλά φταίει η προσωπική αντιμετώπιση του κάθε ηθοποιού απέναντι στη δουλειά του. Κι εγώ, παρόλο που είμαι ανοιχτός σε όλο τον κόσμο, έχω ένα μικρό «κύκλωμα», κάποιους ανθρώπους που συνεργάζομαι, χρόνια τώρα και θα συνεργάζομαι. Έτσι υπάρχουν κάποια άλλα κυκλώματα, με την έννοια των γνωριμιών», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved