Η Φουρέιρα εξηγεί γιατί δεν έχουμε δει ποτέ την οικογένεια της
Showbiz

Η Φουρέιρα εξηγεί γιατί δεν έχουμε δει ποτέ την οικογένεια της

Τους λόγους για τους οποίους δεν έχουμε δει ποτέ τους δικούς της σε πρεμιέρες στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται εξηγεί η Ελένη Φουρέιρα.

«Η αλήθεια είναι πως οι γονείς μου είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ο μπαμπάς μου κοιμάται από τις 9.00 το βράδυ. Δεν έχει έρθει ποτέ να με δει σε μαγαζί, δεν είναι και πιτσιρικάς. Αλλά με καμαρώνει. Έχει και πάρα πολύ ωραία φωνή ο ίδιος, αν και δεν την αξιοποίησε ποτέ. Από την οικογένεια του μπαμπά μου έχω πάρει το μικρόβιο. Ο ένας του αδελφός είναι μουσικός» λέει στο People.
Πριν από λίγους μήνες, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την αλβανική καταγωγή της, ένα θέμα που πάντα συζητιόταν και ποτέ δεν είχε η ίδια «αγγίξει». «Πολλοί με ρώτησαν γιατί το έκανα τη συγκεκριμένη στιγμή, στη συγκεκριμένη συνέντευξη. Έτσι ένιωσα, έτσι έκανα. Αλλά δεν υπάρχει και άλλο να πω μετά από αυτό. Νιώθω ωραία, είμαι πολύ περήφανη για αυτό που είμαι, είμαι πολύ ευτυχισμένη και βάζω τελεία. Ίσως τη δεδομένη στιγμή ένιωσα δυνατή. Έχω δώσει την ψυχή μου σε αυτό που κάνω, έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, δεν υπάρχει τίποτα πια που να με εμποδίσει. Όταν νιώθουμε την ανάγκη να βγάλουμε κάτι από μέσα μας, πρέπει να το κάνουμε, γιατί αυτό μας βοηθά να νιώθουμε ελεύθεροι» εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved