Η Ματσούκα διαλύει τις φήμες: «Είμαστε μόνο φίλοι με τον Φάνη Κιρκινέζο» (φωτό)
Showbiz

Η Ματσούκα διαλύει τις φήμες: «Είμαστε μόνο φίλοι με τον Φάνη Κιρκινέζο» (φωτό)

Δυο-τρία κοινά ενσταντανέ του γνωστού θεατρικού επιχειρηµατία Φάνη Κιρκινέζου µε τη Δήμητρα Ματσούκα σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο, στα οποία διακρίνονται µάλιστα να µιλούν στο αυτί σαν να... συνωµοτούν ερωτικά, ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Η ηθοποιός όµως βάζει τα πράγµατα στη θέση τους και µε έντονο τρόπο, κουρασµένη από τις σχέσεις που της έχουν «χρεώσει» κατά καιρούς χωρίς αυτές να υφίστανται, ξεκαθαρίζει στη Real: «Είναι ανόητο, είµαστε χρόνια φίλοι, είναι ντροπή. Βρεθήκαµε τυχαία έπειτα από πολύ καιρό. Είναι αστείο τώρα αυτό. Είµαστε πολύ καλοί φίλοι», είπε η όµορφη ηθοποιός και συνέχισε: «Είναι σαν να πρέπει να σχολιάσω ένα ανέκδοτο. Είµαστε δυο φίλοι που στο συγκεκριµένο µέρος συναντηθήκαµε εντελώς τυχαία», καταλήγει αναφερόµενη στις φωτογραφίες από το νυχτερινό κέντρο όπου εµφανίζονται η Ελλη Κοκκίνου και οι Onirama.
Αυτόν τον καιρό, η ηθοποιός δηλώνει µόνη στην προσωπική της ζωή, έχοντας αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα επαγγελµατικά της. Τους τελευταίους µήνες την είχε απορροφήσει η προετοιµασία της ψυχαγωγικής εκποµπής µε τίτλο I love Athens που παρουσιάζει στο Action 24 και, όπως µας επιβεβαιώνει, η συνεργασία της θα συνεχιστεί και την επόµενη τηλεοπτική σεζόν: «Συνεχίζουµε κανονικά στο Action 24 µε την ίδια εκποµπή και µε την ίδια σύνθεση. Ακριβώς όπως ήµασταν. Με τον ίδιο σκηνοθέτη, τον Βασίλη Τσελεµέγκο».
Και επειδή πάνω από όλα η ∆ήµητρα είναι ηθοποιός και δεν θα µπορούσε να εγκαταλείψει τη µεγάλη της αγάπη για την υποκριτική, αποκαλύπτει πως έχει ήδη κλείσει για τον χειµώνα, που θα τη βρει να συνεργάζεται µε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «Θα είµαι σε µια παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος, αλλά ακόµη δεν έχει οριστικοποιηθεί ο τίτλος».
Όσο για τον Φάνη Κιρκινέζο, µετά τον χωρισµό του από τη δηµοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη πριν από λίγους µήνες, απολαµβάνει τις χαρές της εργένικης ζωής του, βγαίνοντας µε φίλους και διασκεδάζοντας σε αγαπηµένα στέκια της πόλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved