Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά για τις τρυφερές φωτογραφίες με τον Αλέξη Γεωργούλη και αποκαλύπτει…
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά για τις τρυφερές φωτογραφίες με τον Αλέξη Γεωργούλη και αποκαλύπτει…

Πώς ένιωσε η Τόνια Σωτηροπούλου όταν είδε που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο με τον Αλέξη Γεωργούλη;

Η ηθοποιός δήλωσε στο Down Town Κύπρου: «Δεν με απασχόλησε πολύ. Εγώ ζω τη ζωή μου, πηγαίνω όπου θέλω, κάνω ό,τι θέλω. Τώρα, αν ο άλλος πιστεύει ότι είναι ενδιαφέρον να ασχοληθεί με κάποιον που δουλεύει και, παράλληλα, βρίσκεται και σε διακοπές, και να το κάνει θέμα, δεν με αφορά! Δεν ασχολούμαι, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν διαβάζω περιοδικά».

Όσο για το lifestyle στην Ελλάδα: «Δεν είναι lifestyle, μιλάμε για την Ελλάδα! Είμαστε μία χώρα με πάρα πολύ μικρό ποσοστό πληθυσμού. Μία φορά να βγεις στην τηλεόραση, γίνεσαι αμέσως γνωστός. Τι να κάτσω να βγω και να πω; «’χ, σοκαρίστηκα!’. Όχι βέβαια! Ό,τι ανήκει σε μένα και είναι αυστηρά προσωπικό, το έχω διαφυλάξει. Από τους φίλους μου, μέχρι και τους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Δεν δίνω δικαιώματα, ούτε πρόκειται να πω ‘αυτός είναι ο φίλος μου!’. Ο καθένας όμως βγάζει τα συμπεράσματά του κι εγώ δεν απολογούμαι σε κανέναν. Όλοι έχουμε συντρόφους ή δεν έχουμε, έχουμε φίλους, οικογένεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved