Σκορδάλης: Το όνειρο του αδελφού του Χάρη έγινε πραγματικότητα
Showbiz

Σκορδάλης: Το όνειρο του αδελφού του Χάρη έγινε πραγματικότητα

Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης βρίσκεται στη Λέρο με τις κόρες του.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για εκείνον και την οικογένειά του, μετά την απώλεια του μικρού του αδελφού Χάρη που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες. Επειδή όμως, ο Χάρης δεν πρόκειται να «φύγει» ποτέ από τη καρδιά και το μυαλό τους φρόντισαν να ολοκληρώσουν εκείνο που είχε ξεκινήσει. Ένα ζαχαροπλαστείο στη Λέρο. Το μαγαζί ολοκληρώθηκε και πριν μερικές μέρες άνοιξε τις πόρτες του με την φωτογραφία του Χάρη να είναι κρεμασμένη σε κεντρικό σημείο. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης είχε γράψει στο facebook :
«Είμαι περήφανος για τον αδερφό μου Θανάση . Κατάφερε και ολοκλήρωσε το όνειρο του μικρού μας αδερφού Χάρη που μας ξεγέλασε και έφυγε πριν από μας .
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ από μικρός ήταν έτσι δουλευταράς λιγομίλητος γίγαντας και Αγαθή καθαρή ψύχη .
Ο θάνατος του αδερφού μας άλλαξε όλους .
Είδαμε πως η ζωή έχει τέλος είδαμε τη μάνα μας να πεθαίνει όντας όρθια σαν περήφανη μάνα αετού που δεν παραδέχεται το θάνατο . Είδαμε τον πατέρα μας απο θαλασσινός βράχος που ήταν πάντα ως ναυτικός τώρα να γίνεται βράχος από ψηλό βουνό μακρινό .. με χιόνια σαν τα γένια του που άσπρισαν μέσα σε 8 μήνες .
Δεν έχω μάθει από μικρός να φοβάμαι τίποτα έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου οι γιαγιάδες μου και ο παπά Σωφρονης εκει στην Αγ Μαρινα .να γροικώ το Θάνατο να χαμογελώ γιατί Δεν μα αγγίζει ...
Θανάση μπράβο αδελφέ μου τον εκανες το μικρό εκειδα πάνω να Γλεντά και ξέρεις αυτός πως είναι.. Καλοτάξιδο το μαγαζί .
Και εσύ μικρέ ναι εσένα λέω στο πα και τότε Αγάντα , και μείνε ευαίσθητος και χαμογελαστός όχι σαν και μένα . Εγώ έμαθα να ζω με τη μοναξιά της σκληράδας μου και να μη δίνω σημασία σε τίποτα δεύτερο και ξεπεσμένο.
Καλή αντάμωση ..»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved