Πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Γιαννόπουλου
Showbiz

Πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Γιαννόπουλου

Μετά το συμβάν ότι χτύπησε και παράτησε νεαρό μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας, ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ένα δυσάρεστο γεγονός, την απώλεια του πατέρα του.

«Πριν από είκοσι μέρες πέθανε ο πατέρας μου, που “έφυγε” πλήρης ημερών. Το λέω με χαρά, διότι “έφυγε” με μεγάλη αγάπη από τους συγχωριανούς του, από τα παιδιά, που όλοι τον αγαπούσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή και είμαι πολύ περήφανος για αυτό» είπε στο περιοδικό «MyTV».
Η κηδεία έγινε στη γενέτειρά του, τη Μεσσηνία και στον επικήδειο ο ηθοποιός διάβασε το «Η πορεία προς το Μέτωπο», ένα κομμάτι από το «Άξιον Εστί».
«Αυτό δεν μου ήρθε επειδή συμμετείχα στο “Άξιον Εστί”. Είναι κάτι που διάβασα στον πατέρα μου με αγάπη. Σε μία στιγμή τού είπα: “σε ευχαριστούμε που είσαι ένας από τους χιλιάδες αγωνιστές, δεν ζήτησες κάτι και αγωνίστηκες για την Ελλάδα”. Σαν τον πατέρα μου είναι χιλιάδες τέτοιοι αγωνιστές που πολέμησαν στην Αλβανία και δεν ζήτησαν ούτε συντάξεις ούτε τίποτα. Ένας τέτοιος αγωνιστής ήταν και ο Οδυσσέας Ελύτης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved