Λιβιεράτος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαντρευτώ χωρίς την έγκριση των παιδιών μου»
Showbiz

Λιβιεράτος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαντρευτώ χωρίς την έγκριση των παιδιών μου»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος σε συνέντευξή του μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

Δεν σου λείπει μία σύντροφος;

«Είναι τέτοιοι οι ρυθμοί της ζωής μου, που δεν νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιο γυναίκα που θα με αντέξει. Αλλά κι εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να είμαι σωστός σύντροφος όταν λείπω από το σπίτι όλη την ώρα, ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα και τις λίγες ελεύθερες ώρες που έχω τις περνάω κυρίως με τα παιδιά μου. Αν είχα μία μόνιμη σύντροφο, θα έπρεπε να της αφιερώνω ελάχιστο χρόνο. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το υπολογίσει όποια θα είναι δίπλα μου, όπως επίσης και το ότι θα πρέπει να τη δεχτούν οι κόρες μου».


Πόσο καιρό είσαι μόνος σου;
«Ε, δεν είμαι και εντελώς μόνος!».


Θα τολμούσες δεύτερο γάμο;
«Τίποτα δεν αποκλείω στη ζωή μου. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, αλλά, αν μου τη δώσει κατακούτελα, ποτέ δεν ξέρεις. Μάλιστα, πρέπει να πω πως, όταν πήγα στο Πρωινό στην Κυλλήνη, μία συνεργάτης της εκπομπής που ασχολείται με τα ζώδια μου είπε: “Θα ξαναπαντρευτείς και σύντομα!”, “Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου” είπα από μέσα μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαντρευτώ χωρίς την έγκριση της Δανάης και της Νεφέλης. Υπολογίζω πολύ τη γνώμη τους».


Οι κόρες σου εγκρίνουν τις συντρόφους σου;
«Δεν τους αρέσει καμιά, τις έχουν απορρίψει όλες. Μάλιστα, μου λένε: “Δεν έχεις γούστο” .Και τους απαντώ: “Μην το λέτε αυτό. Η μητέρα σας είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκα στην Ελλάδα”».


Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved