Αντώνης Λουδάρος: «Στέκομαι στα πόδια μου χωρίς δεκανίκια»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Στέκομαι στα πόδια μου χωρίς δεκανίκια»

Ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του μίλησε για τη δουλειά του και δήλωσε αν είναι εργασιομανής.

Νιώθεις πρωταγωνιστής;

«Νιώθω ότι ο Αντώνης Λουδάρος ο ηθοποιός δίνει τον αγώνα του. Η ιστορία θα δείξει. Ας αφήσουμε να το κρίνει ο κόσμος. Πάει καλά όμως...».

Ο Αντώνης Λουδάρος στη ζωή είναι πρωταγωνιστής.

«Ναι, στέκομαι στα πόδια μου χωρίς δεκανίκια και πάω τη ζωή μου. Πέρασα πολλά χρόνια που αμφισβητούσα πολύ τον εαυτό μου, έκα\να τη δική μου μάχη, αν τα πράγματα που είναι καλά ή όχι, στη ζωή μου και στη σκηνή, έχω άλλα πατήματα. Ο Αντώνης δεν κάνει σε κανέναν και προχωράει με το βηματισμό που μπορεί. Για μένα αυτό είναι παράσημο».

Δουλεύεις ασταμάτητα πολλά χρόνια έχεις αισθανθεί την ανάγκη της ξεκούρασης να απέχεις συνειδητά για λίγο καιρό ακόμα αν σου γίνονται διάφορες προτάσεις;

«Όχι. Δεν μου έχει προκύψει αυτή η ανάγκη έντονα ώστε να πω ότι απέχω. Σε όποια δουλειά δεν έχει κάποιος την πολυτέλεια να κάτσει ένα χρόνο και μετά να πει: “Ας γυρίσω στη δουλειά μου”. Πέρα από το βιοπορισμό, σε ζει το να δουλεύεις. Δεν μπορώ να φανταστώ εαυτό μου να κάθομαι στο σπίτι μου. Μου αρέσει δουλειά μου, είναι αυτό που με “φτιάχνει” μερικές φορές χρειάζομαι λίγο χρόνο για μένα, μπορεί να είναι ένα τέταρτο μέσα στην ημέρα», δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved