Μαρία Αλιφέρη: «Το πάλεψα πολύ για να μη μου κολλήσουν την ταμπέλα της ωραίας»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Το πάλεψα πολύ για να μη μου κολλήσουν την ταμπέλα της ωραίας»

Η Μαρία Αλιφέρη έζησε μια σχεδόν θρυλική ζωή, από αυτές που διαβάζεις στα παραμύθια, χωρίς να ξέρεις από πριν αν θα έχουν happy end.

Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της εξομολογείται:
Ποντάρατε στην καλή εξωτερική σας εμφάνιση;
«Μπορεί να ακούγεται ψέμα, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα ότι είμαι μια ωραία γυναίκα. Δεν ήθελα να σταθώ στην εμφάνισή μου για να προχωρήσω στη δουλειά. Σε σημείο που είχα βάλει όρο στις δουλειές μου να μην κάνω γυμνό ή τον ρόλο της ωραίας για να μη θεωρήσουν ότι έχω ως μοναδικό όπλο την ομορφιά μου. Ήθελα και θέλω ακόμη να παίζω ακραίους ρόλους: πόρνες, ναρκομανείς, αλκοολικές γυναίκες, γριές. Για να σκάψω και άλλο μέσα μου. Το πάλεψα λοιπόν πολύ για να μη μου κολλήσουν την ταμπέλα της «ωραίας». Είπα πολλά «όχι» στην καριέρα μου, δεν υποτίμησα όμως ποτέ ό,τι έχω κάνει. Η κάθε μου δουλειά είναι σαν να είναι η καλύτερη της ζωής μου. Σήμερα προσέχω στοιχειωδώς τον εαυτό μου. Τρώω υγιεινά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά, δυστυχώς, δεν έχω κόψει το κάπνισμα»


Τι θυμάστε από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που πάθατε;
«Αυτό ήταν άλλο ένα μεγάλο μάθημα στη ζωή μου. Πήγα κι ήρθα. Δεν το θεωρώ ατυχία αυτό το ατύχημα, ήταν μεγάλος «δάσκαλος» για εμένα. Οταν πρωτοβγήκα από την Εντατική, είπα κάτι που ορισμένους τους σόκαρε: «Εύχομαι αυτοί που το αντέχουν να περάσουν μια τέτοια εμπειρία».

Είχατε και άλλη αναποδιά. Κάηκε το θέατρό σας...
«Ηταν το θέατρο Rex. Θα πρωταγωνιστούσα στη μεγαλύτερη παραγωγή που είχε γίνει μέχρι τότε στην Ελλάδα, με 30 μουσικούς και 500 κοστούμια. Παραμονή της πρεμιέρας μας είχαμε κάνει γενική πρόβα, τη μαγνητοσκόπηση για να διαφημιστεί η παράσταση στα κανάλια και ετοιμαζόμασταν για την επομένη, οπότε θα ανοίγαμε. Και μας έκαψαν... Δεν κάηκε το θέατρο από κάποιο ατύχημα, μας έκαψαν. Γι' αυτό σου λέω, έχουν συμβεί τρελά πράγματα στη ζωή μου, για τα οποία όμως δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω», λέει σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved