Μαρία Αλιφέρη: «Αν….. και στα 80 μου θα παντρευτώ»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Αν….. και στα 80 μου θα παντρευτώ»

Τους λόγους για τους οποίους δεν παντρεύτηκε ποτέ αλλά και αν έχει μετανιώσει που δεν έχει κάνει παιδιά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Αλιφέρη.

Γιατί δεν παντρευτήκατε;
«Δεν φτάνουν τόσα διαζύγια που βλέπουμε γύρω μας, να είχαμε και το δικό μου; Δεν παντρεύτηκα ποτέ, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω. Αν ήξερα ότι με κάποιον από τους συντρόφους μου μπορώ να περπατήσω μέχρι το τέρμα, θα το είχα κάνει. Είχα προτάσεις γάμου, αλλά δεν έφτασα ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας από μια βαθιά εντιμότητα, αν θέλεις. Δεν ένιωθε η ψυχή μου ότι μπορώ να τον στηρίξω τον εκάστοτε σύντροφό μου μέχρι τέλους και αυτός εμένα. Αν πάρω το σήμα ότι μπορώ με έναν άνθρωπο να ζήσω μια ολόκληρη ζωή μαζί, και στα 80 μου θα παντρευτώ».
Μετανιώσατε που δεν κάνατε παιδιά;
«Ενώ λατρεύω τα παιδιά, δεν λαχτάρησα ποτέ να κάνω το δικό μου. Είναι η μεγαλύτερη ευθύνη το μεγάλωμα μιας παιδικής ψυχής. Από μικρή με θυμάμαι να συμπεριφέρομαι σαν μαμά στα παιδιά. Νομίζω λοιπόν ότι εκτόνωσα όλα τα μαμαδίστικα στοιχεία με τα παιδιά που βρίσκονταν στον στενό μου περίγυρο και τους μαθητές μου. Ενα παιδί δικό μου δεν με τρέλαινε ποτέ ως ιδέα. Αν είχα κάνει όμως, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλή μητέρα», λέει η ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved